Vrijwilligers

Bij Maatvast zijn meer dan 350 vrijwilligers actief. Samen bieden wij de bezoekers van onze buurt- en dorpshuizen en jongerencentra een warm welkom. Verbinding staat hierbij centraal. Veel van onze activiteiten worden door vrijwilligers georganiseerd. Zelfstandig of met ondersteuning van onze (assistent) sociaal beheerders.
Vrijwilliger zijn bij Maatvast is niet alleen iets geven aan de samenleving maar je krijgt er ook wat voor terug!

Daarom doen zij het!

Carla beenhakker

Je ontmoet veel mensen en daar wordt iedereen rijker van.

Carla Beenhakker

Vrijwilliger bij onze locaties in Nieuw-Vennep

Rob Stam

Een blij gezicht te zien, daar doe je het toch voor. Ze zeggen weleens: breng een zonnetje onder de mensen. Als ik dat zonnetje mag zijn, dan vind ik het helemaal goed.

Rob Stam

Vrijwilliger bij buurthuis de Nieuwe Silo

Irma Janssen

Mensen betrekken bij creativiteit en mensen bij elkaar brengen, dat is voor mij belangrijk. Het sociale aspect is dus onmisbaar en daar is het Ontmoetingscentrum een fijne plek voor.

Irma Janssen

Vrijwilliger bij het Ontmoetingscentrum