Onze
partners

Voor het uitvoeren van de corporate activiteiten van Stichting Maatvast ontvangen wij subsidie van de gemeente Haarlemmermeer. Vanuit innovatie organiseren wij projecten die een extraatje zijn van Maatvast voor een sterkere samenleving. We ontvangen hiervoor geen subsidie van de gemeente Haarlemmermeer en werken dan ook vaak samen met ons netwerk, fondsen en sponsors.

Deze partners hebben wij hard nodig om onze projecten te realiseren. Initiatieven die ontstaan bij de samenleving en die wij ondersteunen met onze kennis, ervaring en netwerk. Heb jij een goed idee voor een initiatief of wil je van gedachten wisselen hierover?

Neem dan contact op met onze projectleider innovatie via sawinah.voortman@maatvast.nl of tel: 06-14609420.

maatvast-zonnige-jeugd-960x960
maatvast-schipholfonds-960x960