Onze
missie

Maatvast streeft ernaar om bewoners en vrijwilligers optimaal in staat te stellen om via haar locaties de sociale samenleving en sociale cohesie te verbeteren en te versterken.

De sociale samenleving verbeteren en versterken

Maatvast helpt inwoners om de sociale samenhang in de buurten, wijken en dorpen te versterken. Dit doen wij door initiatieven en activiteiten vanuit inwoners en vrijwilligers een plek te bieden in onze buurt- en dorpshuizen en jongerencentra.

• Sociaal actief is een basisbehoefte, vastgoed het middel
  • Sociaal culturele accommodaties zijn een middelpunt, de omgeving gebruikt ze
  • Maatvast ondersteunt, coördineert en werkt samen
  • De samenleving denkt, doet en beslist mee; is de opdrachtgever
  • Er is aansluiting bij de lokale behoefte
  • Vrijwilligers spelen een centrale rol

Onze kernwaarden

• Transparant
  • Oplossingsgericht
  • Dienstverlenend
  • Betrouwbaar
  • Innovatief
359A9357

Maatvast biedt door verhuur van ruimten en haar eigen activiteiten een uitnodigend én toegankelijk programma van activiteiten in de dorpen en wijken. Maatvast verbindt en speelt in op de vraag vanuit de samenleving.

Marjolein Steffens-van de Water, wethouder Fysieke Leefomgeving, Jeugd & Onderwijs, Vastgoed en Doelgroepenbeleid