Zomeractiviteiten volwassenen in Hoofddorp

06 jul 14:59

In de wetenschap dat er wellicht veel mensen deze zomer thuisblijven hebben de Maatvast locaties wijkcentrum De Amazone en wijkcentrum De Boerderij, beiden gelegen in Hoofddorp, een programma samengesteld met activiteiten voor volwassenen.

De Amazone

Vanaf dinsdag 14  juli tot en met dinsdag 28 augustus kunt u wekelijks van 10.00-12.30 uur terecht bij wijkcentrum De Amazone (wijk Toolenburg) voor een leuke activiteit of ontmoeting. Zo wordt er op 14 juli samen geluncht terwijl op dinsdag 28 juli er Van Gogh tekeningen worden gemaakt. Deelname per keer bedraagt €3,50 (incl. 1 kopje koffie/thee). Per activiteit kunnen maximaal 14 deelnemers terecht.

Vooraf aanmelden is verplicht via 023 5628840 of e-mail: amazone@maatvast.nl.

De Boerderij

In wijkcentrum De Boerderij in de wijk Pax in Hoofddorp is de deur wekelijks geopend op maandag, woensdag en vrijdag voor een leuke activiteit, variërend van lunches, ontmoetingen met koffie en gebak tot creatieve activiteiten als schilderijen maken of bloempotten versieren. Ook hier geldt de regel van vooraf aanmelden en wel via telefoonnummer 023-5634622 en dat wordt gehouden aan de richtlijnen van het coronaprotocol van de locatie.

Voor de totaaloverzichten zie onderstaande documenten: