Speurneuzen gezocht in Toolenburg

07 apr 11:08

Heb je weleens aan een speurtocht meegedaan? Het kan nu in je eigen wijk. In deze gekke tijd lekker naar buiten om op zoek te gaan naar 15 vragen/opdrachten. Maar die moet je dan wel eerst zien te vinden, wie durft de uitdaging aan?! Vanuit jongerencentrum Flex C en wijkcentrum De Veste, allebei Maatvast locaties is er een speurtocht uitgezet in de wijk Toolenburg West In Hoofddorp West. De speurtocht is geschikt voor twee doelgroepen, er zijn namelijk vragen voor de jeugd tot 16 jaar en vragen voor iedereen boven deze leeftijd.

 

Wat moet je doen? Heel eenvoudig. Pak pen en papier en ga op zoek naar de 15 opdrachten (zie voorbeeld hieronder) in de wijk Toolenburg West. Schrijf je antwoorden op en als je klaar bent stop je het formulier, met daarop je naam en telefoonnummer, in de brievenbus bij De Veste. De antwoorden mailen kan ook naar e-mail veste@maatvast.nl

Meedoen kan vanaf 16 april tot en met 16 mei 2021. Over de uitslag kan niet worden gediscussieerd en de winnaars krijgen eind mei persoonlijk bericht.

Het spoor is uitgezet, aan het einde wacht wellicht voor jou de beloning dus doe mee!

Voor meer informatie:

Wijkcentrum De Veste                                  Jongerencentrum Flex C
Schuilenburg 3                                               Schuilenburg 1
2135 GJ  Hoofddorp                                      2135 GJ  Hoofddorp
023 5636 663                                                 023 5631 749