Rommelmarkt bij Het Eiland

02 okt 08:26

Stichting Actief Beinsdorp organiseert zaterdag 5 oktober weer een rommelmarkt in het Eiland. Dit keer in combinatie met een kofferbakmarkt buiten op parkeerterrein. Er zijn weer veel leuke mooie spullen ingezameld en er was vraag naar een kofferbakmarkt dus vandaar een mooie combinatie.

De markt zal plaatsvinden van 09.30 uur tot 13.30 uur.

De opbrengst van de spullen die Stichting Actief Beinsdorp verkoopt gaat weer naar leuke en goede initiatieven binnen het dorp. Zo hebben we recent een bijdrage gedaan aan de kindervakantiedagen en de aanschaf van de extra AED in het dorp. Komt er een muziekbingo in november en bieden we in samenwerking met Rob Hulsebosch een aantal inwoners de mogelijkheid een reanimatiecursus te doen en daarmee burgerhulpverlener te worden.

Maar wilt u ook eens iets organiseren of opzetten maar heeft u daar financiƫle hulp bij nodig, laat het dan weten (Sandy Goezinne 06-10636700 of mail s.goezinne@quicknet.nl).