NLDoet 2021 bij Maatvast

05 mei 11:25

Ruim een jaar lang hebben we bij Maatvast projecten moeten voorbereiden om ze vervolgens vanwege Corona maatregelen weer at te moeten gelasten. Frustrerend, maar het was niet anders…
Maar nu eindelijk lijken alle lichten op groen te staan om een van onze grote projecten doorgang te laten vinden: NLDoet de grootste vrijwilligersactie van Nederland waar Maatvast jaarlijks via haar locaties haar bijdrage aan levert.
Onze medewerkers, maar vooral onze vrijwilligers, staan te trappelen om weer aan de slag te kunnen gaan. Bij maar liefst 20 van onze locaties worden op vrijdag 28 en zaterdag 29 mei de handen uit de mouwen gestoken.
Het volledige programma van NLDoet 2021 bij onze Maatvast locaties vindt u in onderstaand overzicht.
Uiteraard bent u van harte uitgenodigd om mee te helpen! Neem daartoe contact op met de locatie waar u mee wilt gaan helpen.