Maatvast blijft in verbinding

20 mrt 09:47

Ondank het feit dat Maatvast haar locaties heeft moeten sluiten tot in ieder geval maandag 6 april aanstaande, blijven de medewerkers de verbinding zoeken en houden met vrijwilligers en bezoekers.

Daar waar fysieke verbinding in elkaars nabijheid op dit moment niet mogelijk is, wordt er alles aan gedaan om het contact, vooral met de meest kwetsbare inwoners van Haarlemmermeer, in stand te houden.

Via onder meer de social media kanalen roepen beheerders op om in geval van nood, vragen en/of zorgen hen vooral te bellen, zodat er hulp geboden kan worden

Ook de vrijwilligers die nu verplicht thuis moeten blijven, worden niet vergeten. De directie van Maatvast heeft via haar medewerkers onderstaande brief doen uitgaan.