Kerstmarkt Graan voor Visch

10 nov 11:39

Op 14 december 2019 van 15.00 – 1900 uur zal de Wijkraad Graan voor Visch weer de jaarlijkse Kerstmarkt organiseren.

Dit doen zij i.s.m. diverse maatschappelijke partners (zoals Maatvast, Team Sportservice Haarlemmermeer) en diverse sponsoren.

De markt wordt gehouden op het parkeerterrein t.h.v. P-Punt/CJG) in Hoofddorp.

Deze kerstmarkt is de enige in Hoofddorp georganiseerd door een Wijkraad samen met bewoners van onze wijk en vrijwilligers.

Op de kerstmarkt dit jaar  ruim 30 kramen met verkopers van allerlei kerst- en wintergerelateerde artikelen.

De organisatie heeft dit jaar een verrassende opstelling gemaakt met als centraal punt een sfeervolle vuurkorf. Daaromheen kraampjes met horeca-zaken.

Op een aangrenzend terrein een sportief ingericht plein voor onze jongeren (springkussens, Rodelbaan en een nostalgische zweefmolen). En in het P-Punt worden creatieve activiteiten georganiseerd voor jong en oud. Nath’s Project zorgt voor een sfeervolle muzikale omlijsting.

De toegang en kinderattracties zijn geheel gratis.

Deze perfecte combinatie van sfeer, aanbod, eten/drinken en muziek staan garant voor 4 uurtjes gezellige kerstmarkt, georganiseerd door alleen vrijwilligers o.l.v. de Wijkraad Graan voor Visch.