Financieel Café in Linquenda, Nieuw-Venep

28 jan 08:17

Het Financieel Café Nieuw-Vennep vanaf 6 februari 2020 geopend!
Het Financieel Café is gevestigd in het wijkgebouw Linquenda.
De vrijwilligers van Humanitas staan elke donderdagmiddag van 13 uur tot 15 uur voor u klaar om al uw financiële vragen te beantwoorden. Kom langs of bel ons. Een afspraak maken is niet nodig. Iedereen is van harte welkom!

Getrainde vrijwilligers kunnen u helpen met o.a.:

Aanvraag & advies gemeentelijke voorzieningen waaronder

(bijzondere) bijstand, kwijtschelding belasting, kindpakket en Haarlemmermeer doet mee.

Toeslagen en overige voorzieningen.

Advies, uitleg en hulp bij (online) formulieren, aanvraag DigiD.

Uitleg geven over moeilijke leesbare brieven.

Advies over uw veranderde financiële levenssituatie.

Treffen van betalingsregelingen.

Beter overzicht te krijgen over eventuele schulden, niet sluitende financiële huishouding, ordenen van uw administratie, hiervoor krijgt u eventueel hulp van de thuisadministratie.

Wij geven gratis anoniem advies. U kunt, voor zover het met uw vraag te maken heeft,  gebruik maken van computer, printer en telefoon.

Mocht de situatie complexer liggen dan kunnen de medewerkers van het Financieel Café u verder helpen, bijvoorbeeld door u in contact te brengen met een afdeling van Humanitas of het Pluspunt van MeerWaarde.

Het Financieel Cafe en Thuisadministratie zijn nog op zoek naar vrijwilligers, voor informatie kunt u bellen naar telefoonnummer Financieel Café 06-11173691