Wijkgebouw
’t Rietland

In Badhoevedorp is wijkgebouw ’t Rietland te vinden. Deze Maatvastlocatie is een belangrijke en unieke ontmoetingsplek voor senioren en 40+’ers uit Badhoevedorp en omstreken.
Buurtbewoners kunnen dagelijks in ’t Rietland terecht voor een praatje of een kopje koffie.
Daarnaast beschikt het centrum over een grote groep enthousiaste vrijwilligers, die vele cursussen en leuke activiteiten organiseren.

Wijkgebouw ’t Rietland is ook een goede locatie voor een vergadering, productpresentatie, workshop, bedrijfspresentatie of andere bijeenkomst. Voor informatie over gebruik van het dorpshuis, zaalhuur en activiteiten kunt u contact opnemen met de beheerder, Gerda Popken. Even binnenlopen is natuurlijk ook altijd mogelijk!

Wat kunt u voor activiteiten in ’t Rietland doen? Van computercursussen (bij voldoende animo) tot jeu de boules en klaverjassen. Voor de computercursussen kunt u contact opnemen met Dolf van Laar van Seniorweb, op 023-5620017.

Op de laatste drie vrijdagen van de maand wordt in het centrum een gezellige buurtmaaltijd georganiseerd. Inschrijven kan in de week van de maaltijd van maandag t/m donderdag, bij de receptie van het centrum.

Op de eerste vrijdag van de maand vindt de altijd gezellig bingo plaats. Ook kunt u gratis advies krijgen van de ouderenadviseur en het sociaal raadslid van MeerWaarde. Hiervoor dient u een afspraak te maken. Tevens is elke vrijdagochtend de Sociaal Makelaar van MeerWaarde aanwezig.

Ruimte gebruiken

Onze openingstijden

Buiten de genoemde openingstijden is het altijd bespreekbaar een activiteit te organiseren. Neem hiertoe vooraf contact over op met de beheerder om de mogelijkheden te bespreken.

  • ma09:00 – 17:00
  • di09:00 – 17:00
  • wo09:00 – 17:00
  • do09:00 – 17:00
  • vr09:00 – 17:00
  • zaOp aanvraag
  • zo12:00 – 16:00

Neem contact met ons op

Neem voor meer informatie of het gebruik van een ruimte telefonisch of per e-mail contact op met de beheerder, of laat een bericht achter met onderstaand contactformulier. Even langsgaan kan natuurlijk ook!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.