Wijkgebouw
’t Rietland

In Badhoevedorp is wijkgebouw ’t Rietland te vinden. Deze Maatvastlocatie is een belangrijke en unieke ontmoetingsplek voor senioren en 40+’ers uit Badhoevedorp en omstreken.
Buurtbewoners kunnen dagelijks in ’t Rietland terecht voor een praatje of een kopje koffie.
Daarnaast beschikt het centrum over een grote groep enthousiaste vrijwilligers, die vele cursussen en leuke activiteiten organiseren.

Wijkgebouw ’t Rietland is ook een goede locatie voor een vergadering, productpresentatie, workshop, bedrijfspresentatie of andere bijeenkomst. Voor informatie over gebruik van het dorpshuis, zaalhuur en activiteiten kunt u contact opnemen met de beheerder, Gerda Popken. Even binnenlopen is natuurlijk ook altijd mogelijk!

Wat kunt u voor activiteiten in ’t Rietland doen? Van computercursussen (bij voldoende animo) tot jeu de boules en klaverjassen. Voor de computercursussen kunt u contact opnemen met Dolf van Laar van Seniorweb, op 023-5620017.

Op de laatste drie vrijdagen van de maand wordt in het centrum een gezellige buurtmaaltijd georganiseerd. Inschrijven kan in de week van de maaltijd van maandag t/m donderdag, bij de receptie van het centrum.

Op de eerste vrijdag van de maand vindt de altijd gezellig bingo plaats. Ook kunt u gratis advies krijgen van de ouderenadviseur en het sociaal raadslid van MeerWaarde. Hiervoor dient u een afspraak te maken. Tevens is elke vrijdagochtend de Sociaal Makelaar van MeerWaarde aanwezig.

Ruimte gebruiken
Jeu de boules bij ’t Rietland

Jeu de boules bij ’t Rietland

De prachtige tuin bij ’t Rietland kent een mooie jeu de boulesbaan. Bij slecht weer wordt er binnen gekoersbald.

Computercursus in ’t Rietland

Computercursus in ’t Rietland

Elke woensdag kunt u een computercursus volgen in ’t Rietland.

Kaarten maken in ’t Rietland

Kaarten maken in ’t Rietland

De deelname aan het kaarten maken in ’t Rietland is gratis.

Spelletjesmiddag in ’t Rietland

Spelletjesmiddag in ’t Rietland

Elke woensdag worden er gezellig spelletjes gedaan in ’t Rietland.

Yoga in ’t Rietland

Yoga in ’t Rietland

Veertig-plussers kunnen in ’t Rietland op donderdag deelnemen aan yoga.

Diamond painting in ’t Rietland

Diamond painting in ’t Rietland

Iedere donderdag creatief bezig zijn met diamond painting.

Wekelijks klaverjassen in ’t Rietland

Wekelijks klaverjassen in ’t Rietland

Het wekelijkse klaverjassen is een van de gezellige activiteiten in ’t Rietland.

Cursus Spaans in ’t Rietland

Cursus Spaans in ’t Rietland

Altijd al zin gehad om Spaans te leren? In ’t Rietland kan het!

Hobbyclub in ’t Rietland

Hobbyclub in ’t Rietland

Iedere vrijdagochtend de hobbyclub in ’t Rietland.

Bingo in ’t Rietland

Bingo in ’t Rietland

Iedere eerste vrijdag van de maand, bingo in ’t Rietland.

Samen lunchen in ’t Rietland

Samen lunchen in ’t Rietland

Samen met andere veertig-plussers lunchen op zondagmiddag? Dat kan in buurthuis ’t Rietland aan de Chr. Huygensstraat in Badhoevedorp.

Engels conversatie en Engels gevorderden in ’t Rietland

Engels conversatie en Engels gevorderden in ’t Rietland

Veertig-plussers kunnen in ’t Rietland drie keer meebewegen tijdens een uurtje Gym/Mensendieck.

Onze openingstijden

De locaties van Maatvast zijn open wanneer de samenleving daar om vraagt. Buiten de reguliere openingstijden is het altijd bespreekbaar een activiteit te organiseren. Neem hiertoe vooraf contact over op met de beheerder om de mogelijkheden te bespreken.

• ma08:00 – 24:00
  • di08:00 – 24:00
  • wo08:00 – 24:00
  • do08:00 – 24:00
  • vr08:00 – 24:00
  • za08:00 – 24:00
  • zo12:00 – 16:00

Neem contact met ons op

Neem voor meer informatie of het gebruik van een ruimte telefonisch of per e-mail contact op met de beheerder, of laat een bericht achter met onderstaand contactformulier. Even langsgaan kan natuurlijk ook!

• Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.