Wijkcentrum ’t Rietland

In Badhoevedorp is wijkcentrum ’t Rietland te vinden. Deze Maatvast-locatie is een belangrijke en unieke ontmoetingsplek voor senioren en 40-plussers uit Badhoevedorp en omstreken. Buurtbewoners kunnen dagelijks in ’t Rietland terecht voor een praatje of een kopje koffie. Daarnaast beschikt het centrum over een grote groep enthousiaste vrijwilligers, die vele cursussen en leuke activiteiten organiseren.

Dit is mijn Maatvast

Dit is mijn Maatvast_Diana Celie-highres-0395

Het is leuk en dankbaar werk. Wat wil je nog meer?

Diana Celie

#ditismijnmaatvast

Lees haar verhaal
Dit is mijn Maatvast_Saafi Hussen Abdi-highres-0426

Het is altijd gezellig bij wijkcentrum ‘t Rietland.

Saafi Hussein Abdi

#ditismijnmaatvast

Lees haar verhaal

Wijkcentrum ’t Rietland is ook een goede locatie voor een vergadering, product presentatie, workshop, bedrijfspresentatie of andere bijeenkomst. Voor informatie over gebruik van het dorpshuis, zaalhuur en activiteiten kunt u contact opnemen met de beheerder, Noor van Bussel of een van de andere medewerkers. Even binnenlopen is natuurlijk ook altijd mogelijk!

Wat kan je voor activiteiten in ’t Rietland doen? Van computercursussen (bij voldoende animo) tot jeu de boules en klaverjassen. Voor de computercursussen kan je contact opnemen met Dolf van Laar van Seniorweb, op 023 – 56 20 017.

Op de laatste drie vrijdagen van de maand wordt in het centrum een gezellige buurtmaaltijd georganiseerd. Inschrijven kan in de week van de maaltijd van maandag tot en met donderdag, bij de receptie van het centrum.

Op de eerste vrijdag van de maand vindt de altijd gezellig bingo plaats. Ook kan je gratis advies krijgen van de ouderenadviseur en het sociaal raadslid van MeerWaarde. Hiervoor dien je een afspraak te maken. Tevens is elke vrijdagochtend de Sociaal Makelaar van MeerWaarde aanwezig.

Ruimte gebruiken

Onze openingstijden

De locaties van Maatvast zijn open wanneer de samenleving daar om vraagt. Buiten de reguliere openingstijden is het altijd bespreekbaar een activiteit te organiseren. Neem hiertoe vooraf contact over op met de beheerder om de mogelijkheden te bespreken.

  • ma08.00 – 24.00 uur
  • di08.00 – 24.00 uur
  • wo08.00 – 24.00 uur
  • do08.00 – 24.00 uur
  • vr08.00 – 24.00 uur
  • za08.00 – 24.00 uur
  • zo12.00 – 16.00 uur

Neem contact met ons op

Neem voor meer informatie of het gebruik van een ruimte telefonisch of per e-mail contact op met de beheerder, of laat een bericht achter met onderstaand contactformulier. Even langsgaan kan natuurlijk ook!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.