Wijkcentrum
’t Kattegat

In het hart van de wijk Bornholm, in winkelcentrum Skagerhof, is wijkcentrum ’t Kattegat te vinden. Deze Maatvast-locatie bruist altijd van het leven en biedt ruimte voor talloze verschillende activiteiten: van klaverjassen, tafeltennis, linedance en volksdansen tot kinderdisco’s en bijeenkomsten van de lokale afdeling van Weight Watchers. Daarnaast organiseert de wijkvereniging er verschillende activiteiten, zoals de jaarlijkse kerstbomenactie voor kinderen en de nieuwjaarsborrel voor de wijk.
Op maandagmiddag en dinsdagochtend is een vrije inloop voor een kop koffie, waar buurtbewoners gezellig bij kunnen kletsen. Op de maandagmiddag zijn hier professionals bij aanwezig, ter ondersteuning. Op woensdagmiddag organiseert stichting Lekker Meer een gezellige eettafel.
Door het hele jaar worden er daarnaast in het wijkcentrum diverse evenementen georganiseerd, in het kader van Burendag en NL doet bijvoorbeeld, maar ook de kinderactiviteitenweek, een Sinterklaasvoorstelling en 3e Kerstdagbingo staan op het programma.

Wijkcentrum ’t Kattegat is ook een goede locatie voor een vergadering, productpresentatie, workshop, bedrijfspresentatie of andere bijeenkomst. Voor informatie over gebruik van het dorpshuis, zaalhuur en activiteiten kunt u contact opnemen met de beheerder, Jans Schneider. Even binnenlopen is natuurlijk ook altijd mogelijk!

Ruimte gebruiken
Kinderdisco in ’t Kattegat

Kinderdisco in ’t Kattegat

Iedere eerste vrijdag van de maand van 19.00-21.00 uur: Kinderdisco in ’t Kattegat voor groepen 3 t/m 8.

Arabische les in ’t Kattegat

Arabische les in ’t Kattegat

Altijd al zin gehad om de Arabische taal te leren? Wekelijks op zondag van 10.30-14.30 uur kunt u terecht in wijkgebouw ‘T Kattegat.

Hulpdienst SASA in ’t Kattegat

Hulpdienst SASA in ’t Kattegat

Wekelijks van maandag tot en met donderdag staan medewerkers van Sasa u graag bij in wijkcentrum ’t Kattegat in Hoofddorp (wijk Bornholm. Van 09.00-12.00 uur.

Biljarten in ’t Kattegat

Op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag biljarten leden van de biljartclub RBCH in wijkgebouw ’t Kattegat.

Naaiclubje Lisalaam in ’t Kattegat

Naaiclubje Lisalaam in ’t Kattegat

Iedere maandag van 09.00-12.00 uur: naaiclubje Lisalaam in ’t Kattegat.

Tafeltennissen in ’t Kattegat

Tafeltennissen in ’t Kattegat

Tafeltennis liefhebbers kunnen iedere week op maandag en donderdag terecht in ’t Kattegat.

Biljarten in ’t Kattegat

Op maandag en donderdag “de Krasse Knarren’ in wijkgebouw ’t Kattegat. Doe je met ons mee?

Koffiehuis ’t Kattegat

Koffiehuis ’t Kattegat

Koffiehuis ’t Kattegat. Wekelijkse ontmoeting in het gelijknamige wijkgebouw.

Dansen voor volwassenen in ’t Kattegat

Dansen voor volwassenen in ’t Kattegat

Dans je mee, iedere 2e maandag van de maand. Welkom bij de groep in ’t Kattegat!

Werelddans in ’t Kattegat

Werelddans in ’t Kattegat

Werelddans is plezier voor meer dan twee! Dus doe met ons mee!

Koffieochtend in ’t Kattegat

Koffieochtend in ’t Kattegat

Kennismaken met buurtbewoners? Kom dan op dinsdagochtend naar ’t Kattegat.

Schilderen en tekenen in ’t Kattegat

Schilderen en tekenen in ’t Kattegat

Schilderen en tekenen op dinsdagochtend in ’t Kattegat.

Onze openingstijden

De locaties van Maatvast zijn geopend wanneer de samenleving daar om vraagt. Dus ook buiten de reguliere openingstijden, in de avonden en weekeinden kunt u terecht voor de huur van een ruimte voor bijvoorbeeld een activiteit of vergadering. Neem voor vragen hierover contact op met de beheerder van de locatie van uw keuze.

• ma09:00 – 17:00
  • di09:00 – 24:00
  • wo09:00 – 24:00
  • do09:00 – 24:00
  • vr09:00 – 13:00
  • zaOp aanvraag
  • zoOp aanvraag

Neem contact met ons op

Neem voor meer informatie of het gebruik van een ruimte telefonisch of per e-mail contact op met de beheerder, of laat een bericht achter met onderstaand contactformulier. Even langsgaan kan natuurlijk ook!

• Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.