Wijkcentrum
’t Kattegat

In het hart van de wijk Bornholm, in winkelcentrum Skagerhof, is wijkcentrum ’t Kattegat te vinden. Deze Maatvast-locatie bruist altijd van het leven en biedt ruimte voor talloze verschillende activiteiten: van klaverjassen, tafeltennis, linedance en volksdansen tot kinderdisco’s en bijeenkomsten van de lokale afdeling van Weight Watchers. Daarnaast organiseert de wijkvereniging er verschillende activiteiten, zoals de jaarlijkse kerstbomenactie voor kinderen en de nieuwjaarsborrel voor de wijk.
Op maandagmiddag en dinsdagochtend is een vrije inloop voor een kop koffie, waar buurtbewoners gezellig bij kunnen kletsen. Op de maandagmiddag zijn hier professionals bij aanwezig, ter ondersteuning. Op woensdagmiddag organiseert stichting Lekker Meer een gezellige eettafel.
Door het hele jaar worden er daarnaast in het wijkcentrum diverse evenementen georganiseerd, in het kader van Burendag en NL doet bijvoorbeeld, maar ook de kinderactiviteitenweek, een Sinterklaasvoorstelling en 3e Kerstdagbingo staan op het programma.

Wijkcentrum ’t Kattegat is ook een goede locatie voor een vergadering, productpresentatie, workshop, bedrijfspresentatie of andere bijeenkomst. Voor informatie over gebruik van het dorpshuis, zaalhuur en activiteiten kunt u contact opnemen met de beheerder, Jans Schneider. Even binnenlopen is natuurlijk ook altijd mogelijk!

Ruimte gebruiken
Koffieochtend in ’t Kattegat

Koffieochtend in ’t Kattegat

Kennismaken met buurtbewoners? Kom dan op dinsdagochtend naar ’t Kattegat.

De buurt ontmoeten in ’t Kattegat

De buurt ontmoeten in ’t Kattegat

Kennismaken met andere bewoners uit de wijk Bornholm kan op dinsdag in ’t Kattegat.

Koersballen in ’t Kattegat

Koersballen in ’t Kattegat

Wekelijks op dinsdagmiddag van 13.00-16.00 uur in ’t Kattegat: koersballen. U bent van harte uitgenodigd!

Country Line Dance in ’t Kattegat

Country Line Dance in ’t Kattegat

Wekelijks op dinsdagmiddag van 14.00-15.00 uur in ’t Kattegat: de cursus Country Line Dance. Meldt u zich ook aan?

Weight Watchers in ’t Kattegat

Weight Watchers in ’t Kattegat

Werken aan een gezonde leefstijl? Op dinsdagavond kunt u terecht bij Weight Watchers in ’t Kattegat.

Klaverjassen in ’t Kattegat

Klaverjassen in ’t Kattegat

Houd u van kaarten gezelligheid? Sluit dan aan bij het klaverjassen op dinsdagavond in ’t Kattegat.

Lekker eten in ’t Kattegat

Lekker eten in ’t Kattegat

Samen eten is leuker dan alleen! Schuift u ook aan bij de maaltijdbijeenkomsten in ’t Kattegat?

Koor Trumpets of the Lord in ’t Kattegat

Koor Trumpets of the Lord in ’t Kattegat

Iedere week op woensdagavond repetitie van Trumpets of the Lord in ’t Kattegat.

Koor Route 66 in ’t Kattegat

Koor Route 66 in ’t Kattegat

Wekelijkse repetitie van het koor Route 66 op donderdagochtend in ’t Kattegat.

Hobbyclub in ’t Kattegat

Hobbyclub in ’t Kattegat

Bij de hobbyclub van Stichting Meerwaarde kunt u samen met buurtbewoners creatief aan de slag. Gezellig en ontspannend.

De Hobbyclub in ’t Kattegat

De Hobbyclub in ’t Kattegat

Doet u mee met de Hobbyclub op donderdagochtend in ’t Kattegat?

Yoga in ’t Kattegat

Yoga in ’t Kattegat

Op donderdagmiddag kunt u in ’t Kattegat terecht voor Yoga. Aanmelding via het cursusbureau.

Onze openingstijden

De locaties van Maatvast zijn geopend wanneer de samenleving daar om vraagt. Dus ook buiten de reguliere openingstijden, in de avonden en weekeinden kunt u terecht voor de huur van een ruimte voor bijvoorbeeld een activiteit of vergadering. Neem voor vragen hierover contact op met de beheerder van de locatie van uw keuze.

• ma09:00 – 24:00
  • di09:00 – 24:00
  • wo09:00 – 24:00
  • do09:00 – 24:00
  • vr08:00 – 24:00
  • za08:00 – 24:00
  • zoOp aanvraag

Neem contact met ons op

Neem voor meer informatie of het gebruik van een ruimte telefonisch of per e-mail contact op met de beheerder, of laat een bericht achter met onderstaand contactformulier. Even langsgaan kan natuurlijk ook!

• Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.