Wijkcentrum
’t Kattegat

In het hart van de wijk Bornholm, in winkelcentrum Skagerhof, is wijkcentrum ’t Kattegat te vinden. Deze Maatvast-locatie bruist altijd van het leven en biedt ruimte voor talloze verschillende activiteiten: van klaverjassen, tafeltennis, linedance en volksdansen tot kinderdisco’s en bijeenkomsten van de lokale afdeling van Weight Watchers. Daarnaast organiseert de wijkvereniging er verschillende activiteiten, zoals de jaarlijkse kerstbomenactie voor kinderen en de nieuwjaarsborrel voor de wijk.
Op maandagmiddag en dinsdagochtend is een vrije inloop voor een kop koffie, waar buurtbewoners gezellig bij kunnen kletsen. Op de maandagmiddag zijn hier professionals bij aanwezig, ter ondersteuning. Op woensdagmiddag organiseert stichting Lekker Meer een gezellige eettafel.
Door het hele jaar worden er daarnaast in het wijkcentrum diverse evenementen georganiseerd, in het kader van Burendag en NL doet bijvoorbeeld, maar ook de kinderactiviteitenweek, een Sinterklaasvoorstelling en 3e Kerstdagbingo staan op het programma.

Wijkcentrum ’t Kattegat is ook een goede locatie voor een vergadering, productpresentatie, workshop, bedrijfspresentatie of andere bijeenkomst. Voor informatie over gebruik van het dorpshuis, zaalhuur en activiteiten kunt u contact opnemen met de beheerder, Jans Schneider. Even binnenlopen is natuurlijk ook altijd mogelijk!

Ruimte gebruiken
Klaverjassen in ’t Kattegat

Klaverjassen in ’t Kattegat

Houd u van kaarten gezelligheid? Sluit dan aan bij het klaverjassen op dinsdagavond in ’t Kattegat.

Koor Trumpets of the Lord in ’t Kattegat

Koor Trumpets of the Lord in ’t Kattegat

Iedere week op woensdagavond repetitie van Trumpets of the Lord in ’t Kattegat.

Hobbyclub in ’t Kattegat

Hobbyclub in ’t Kattegat

Bij de hobbyclub van Stichting Meerwaarde kunt u samen met buurtbewoners creatief aan de slag. Gezellig en ontspannend.

De Hobbyclub in ’t Kattegat

De Hobbyclub in ’t Kattegat

Doet u mee met de Hobbyclub op donderdagochtend in ’t Kattegat?

Yoga in ’t Kattegat

Yoga in ’t Kattegat

Op donderdagmiddag kunt u in ’t Kattegat terecht voor Yoga. Aanmelding via het cursusbureau.

Bridge in ’t Kattegat

Bridge in ’t Kattegat

Op donderdagavond wordt er gebridged in ’t Kattegat.

Kinderdisco in ’t Kattegat

Kinderdisco in ’t Kattegat

Iedere eerste vrijdag van de maand van 19.00-21.00 uur: Kinderdisco in ’t Kattegat voor groepen 3 t/m 8.

Hulpdienst SASA in ’t Kattegat

Hulpdienst SASA in ’t Kattegat

Wekelijks van maandag tot en met donderdag staan medewerkers van Sasa u graag bij in wijkcentrum ’t Kattegat in Hoofddorp (wijk Bornholm. Van 09.00-12.00 uur.

Naaiclubje Lisalaam in ’t Kattegat

Naaiclubje Lisalaam in ’t Kattegat

Iedere maandag van 09.00-12.00 uur: naaiclubje Lisalaam in ’t Kattegat.

Dansen voor volwassenen in ’t Kattegat

Dansen voor volwassenen in ’t Kattegat

Dans je mee, iedere 2e maandag van de maand. Welkom bij de groep in ’t Kattegat!

Koffieochtend in ’t Kattegat

Koffieochtend in ’t Kattegat

Kennismaken met buurtbewoners? Kom dan op dinsdagochtend naar ’t Kattegat.

Country Line Dance in ’t Kattegat

Country Line Dance in ’t Kattegat

Wekelijks op dinsdagmiddag van 14.00-15.00 uur in ’t Kattegat: de cursus Country Line Dance. Meldt u zich ook aan?

Onze openingstijden

De locaties van Maatvast zijn geopend wanneer de samenleving daar om vraagt. Dus ook buiten de reguliere openingstijden, in de avonden en weekeinden kunt u terecht voor de huur van een ruimte voor bijvoorbeeld een activiteit of vergadering. Neem voor vragen hierover contact op met de beheerder van de locatie van uw keuze.

• ma09:00 – 24:00
  • di09:00 – 24:00
  • wo09:00 – 24:00
  • do09:00 – 24:00
  • vr08:00 – 24:00
  • za08:00 – 24:00
  • zoOp aanvraag

Neem contact met ons op

Neem voor meer informatie of het gebruik van een ruimte telefonisch of per e-mail contact op met de beheerder, of laat een bericht achter met onderstaand contactformulier. Even langsgaan kan natuurlijk ook!

• Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.