Wijkcentrum ’t Kattegat

In het hart van de wijk Bornholm, in winkelcentrum Skagerhof, is wijkcentrum ’t Kattegat te vinden. Deze Maatvast-locatie bruist altijd van het leven en biedt ruimte voor talloze verschillende activiteiten: van klaverjassen, tafeltennis, creatieve activiteiten, linedance en volksdansen tot kinderdisco’s. Daarnaast organiseert de wijkvereniging er verschillende activiteiten, zoals de jaarlijkse kerstbomenactie voor kinderen en de nieuwjaarsborrel voor de wijk. Op maandagmiddag en dinsdagochtend is een vrije inloop voor een kop koffie, waar buurtbewoners gezellig bij kunnen kletsen. Op de maandagmiddag zijn hier professionals bij aanwezig, ter ondersteuning. Op woensdagmiddag organiseert Kookclub ’t Kattegat een gezellige eettafel. Door het hele jaar worden er daarnaast in het wijkcentrum diverse evenementen georganiseerd, in het kader van Burendag en NL doet bijvoorbeeld, maar ook de kinderactiviteitenweek en derde Kerstdagbingo staan op het programma. De losse activiteiten worden altijd geplaatst op de Facebookpagina van ’t Kattegat.

Dit is mijn Maatvast

Paula de Brouwer_Kattegat_LR

Ik voel me hier thuis. Als bezoeker én als vrijwilliger.

Paula de Brouwer

#ditismijnmaatvast

Lees haar verhaal
Mijnmaatvast_DJ's_Kinderfeest_Lowres-2 (1 van 2)

Dik feest met en voor de kinderen.

Niels Kruiswijk & Brittany Veenstra

#ditismijnmaatvast

Lees hun verhaal

Wijkcentrum ’t Kattegat is ook een goede locatie voor een vergadering, product presentatie, workshop, bedrijfspresentatie of andere bijeenkomst. Voor informatie over gebruik van het dorpshuis, zaalhuur en activiteiten kunt u contact opnemen met de beheerder, Jans Schneider. Even binnenlopen is natuurlijk ook altijd mogelijk!

Ruimte gebruiken
Hulpdienst SASA in ’t Kattegat

Hulpdienst SASA in ’t Kattegat

Wekelijks van maandag tot en met woensdag van 09.00 – 12.00 uur staan medewerkers van SASA je graag bij in ’t Kattegat.

Biljarten met RBCH

Biljarten met RBCH

Op maandag-, dinsdag-, woensdag- en vrijdagochtend biljarten leden van de biljartclub RBCH in wijkcentrum ’t Kattegat.

Cursus boetseren in ’t Kattegat

Cursus boetseren in ’t Kattegat

Op woensdagochtend kun je deelnemen aan de cursus Boetseren in ’t Kattegat.

Yoga Vluchtelingenwerk in ’t Kattegat

Yoga Vluchtelingenwerk in ’t Kattegat

Op woensdagochtend kun je deelnemen aan de yoga van Vluchtelingenwerk.

Country Linedance in ’t Kattegat

Country Linedance in ’t Kattegat

Op dinsdagochtend en woensdagmiddag in ’t Kattegat: Country Linedance.

Lekker eten in ’t Kattegat

Lekker eten in ’t Kattegat

Samen eten is leuker dan alleen! Schuif op woensdag aan bij de maaltijdbijeenkomsten in ’t Kattegat.

Koor Route 66 in ’t Kattegat

Koor Route 66 in ’t Kattegat

Wekelijkse repetitie van het koor Route 66 op donderdagochtend in ’t Kattegat.

Biljarten met de Krasse Knarren

Biljarten met de Krasse Knarren

Op maandag en donderdag biljarten ‘de Krasse Knarren’ in wijkcentrum ’t Kattegat. Doe je met ons mee?

De Hobbyclub in ’t Kattegat

De Hobbyclub in ’t Kattegat

Doe je mee met de Hobbyclub op donderdagochtend in ’t Kattegat?

Yoga in ’t Kattegat

Yoga in ’t Kattegat

Op donderdagmiddag kun je in ’t Kattegat terecht voor Yoga.

Tafeltennissen in ’t Kattegat

Tafeltennissen in ’t Kattegat

Tafeltennis liefhebbers kunnen iedere week op maandagochtend en donderdagavond terecht in ’t Kattegat.

Bridge in ’t Kattegat

Bridge in ’t Kattegat

Op donderdagavond wordt er gebridged in ’t Kattegat.

Onze openingstijden

De locaties van Maatvast zijn geopend wanneer de samenleving daar om vraagt. Dus ook buiten de reguliere openingstijden, in de avonden en weekenden kan je terecht voor de huur van een ruimte voor bijvoorbeeld een activiteit of vergadering. Neem voor vragen hierover contact op met de beheerder van de locatie van jouw keuze.

• ma09.00 – 24.00 uur
  • di09.00 – 24.00 uur
  • wo09.00 – 24.00 uur
  • do09.00 – 24.00 uur
  • vr08.00 – 24.00 uur
  • za08.00 – 24.00 uur
  • zoOp aanvraag

Neem contact met ons op

Neem voor meer informatie of het gebruik van een ruimte telefonisch of per e-mail contact op met de beheerder, of laat een bericht achter met onderstaand contactformulier. Even langsgaan kan natuurlijk ook!

• Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.