Wijkcentrum Linquenda

Wijkcentrum Linquenda is dé ontmoetingsplaats voor bewoners van de gelijknamige wijk in Nieuw-Vennep. Deze Maatvast-locatie wordt veel gebruikt door lokale verenigingen en kent een uitgebreid activiteitenaanbod. Zo vind je er onder meer de schaakclub De Vennep, Gezond Natuur Wandelen en creatieve workshops. En dat is nog maar een kleine greep uit het aanbod! Eén keer per maand wordt in het wijkcentrum een eetcafé georganiseerd, waarbij de bezoekers via catering een heerlijke maaltijd krijgen voorgeschoteld. Daarnaast is er op maandag- en vrijdagochtend een gezellige sociëteit waar bewoners terecht kunnen voor een kop koffie en een goed gesprek. Op maandagochtend van 09.30 – 12.00 uur heeft Sociaal Makelaar van Meerwaarde, Peter Rethans, een inloopspreekuur. Voor vragen kan je terecht in het wijkcentrum Linquenda. Een overzicht van de activiteiten in het wijkcentrum is ook terug te vinden op onze facebook-pagina.

Dit is mijn Maatvast

Carla beenhakker

Je ontmoet veel mensen en daar wordt iedereen rijker van.

Carla Beenakker

#ditismijnmaatvast

Lees haar verhaal

Wijkcentrum Linquenda is ook een goede locatie voor een vergadering, product presentatie, workshop, bedrijfspresentatie of andere bijeenkomst. Voor informatie over gebruik van het wijkcentrum, zaalhuur en activiteiten kunt u contact opnemen met de assistent-beheerder, Manou Klinkenberg. Even binnenlopen is natuurlijk ook altijd mogelijk!

Ruimte gebruiken
Djembé in wijkcentrum Linquenda

Djembé in wijkcentrum Linquenda

Deelnemers leren verschillende ritmes spelen op de djembé.

Crea Club in wijkcentrum Linquenda

Crea Club in wijkcentrum Linquenda

Onder het genot van een kop koffie samen creatief bezig zijn. Iedere vrijdag in wijkgebouw Linquenda.

Darten in wijkcentrum Linquenda

Darten in wijkcentrum Linquenda

Samen darten op de vrijdagavond in wijkgebouw Linquenda. Je vooraf aanmelden hoeft alleen bij toernooien.

Sociëteit in Linquenda

Sociëteit in Linquenda

Iedere maandag bent u van harte welkom bij de Sociëteit in wijkcentrum Linquenda.

Seniorenorkest Nostalgia in Linquenda

Seniorenorkest Nostalgia in Linquenda

Seniorenorkest Nostalgia repeteert wekelijks op maandagochtend in wijkcentrum Linquenda.

Schaakclub De Vennep in Linquenda

Schaakclub De Vennep in Linquenda

Iedere maandag wordt er door jongeren geschaakt in Linquenda. Doe je ook mee?

Country Line Dance in Linquenda

Country Line Dance in Linquenda

Gezellig dansen op lekkere countrymuziek. Op dinsdagmiddag om 13.00 uur.

Bridgen in wijkcentrum Linquenda

Bridgen in wijkcentrum Linquenda

Samen bridgen? Dat kan op dinsdagavond in wijkcentrum Linquenda (van september-april)

Kinderdisco in Linquenda

Kinderdisco in Linquenda

Iedere tweede zaterdag van de maand gaan de voetjes van de vloer bij de kinderdisco.

Gezond Natuur Wandelen wijkcentrum Linquenda

Gezond Natuur Wandelen wijkcentrum Linquenda

Iedereen kan meewandelen met Gezond Natuur Wandelen vanaf wijkgebouw Linquenda. De wandelingen zijn in de regio.

Buurtrestaurant de Ketel in wijkcentrum Linquenda

Buurtrestaurant de Ketel in wijkcentrum Linquenda

Samen van de maaltijd genieten in het Buurtrestaurant.

Onze openingstijden

De locaties van Maatvast zijn geopend wanneer de samenleving daar om vraagt. Dus ook buiten de reguliere openingstijden, in de avonden en weekenden kan je terecht voor de huur van een ruimte voor bijvoorbeeld een activiteit of vergadering. Neem voor vragen hierover contact op met de beheerder van de locatie van jouw keuze.

• ma08.00 – 24.00 uur
  • di08.00 – 24.00 uur
  • wo08.00 – 24.00 uur
  • do08.00 – 24.00 uur
  • vr08.00 – 24.00 uur
  • za08.00 – 24.00 uur
  • zoGeopend

Neem contact met ons op

Neem voor meer informatie of het gebruik van een ruimte bij Wijkcentrum Linquenda telefonisch of per e-mail contact op met de beheerder, of laat een bericht achter met onderstaand contactformulier. Even langsgaan kan natuurlijk ook!

• Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.