Wijkcentrum Linquenda

Wijkcentrum Linquenda is dé ontmoetingsplaats voor bewoners van de gelijknamige wijk in Nieuw-Vennep. Deze Maatvast-locatie wordt veel gebruikt door lokale verenigingen en kent een uitgebreid activiteitenaanbod. Zo vind je er onder meer de schaakclub De Vennep, Gezond Natuur Wandelen en creatieve workshops. En dat is nog maar een kleine greep uit het aanbod! Eén keer per maand wordt in het wijkcentrum een eetcafé georganiseerd, waarbij de bezoekers via catering een heerlijke maaltijd krijgen voorgeschoteld. Daarnaast is er op maandag- en vrijdagochtend een gezellige sociëteit waar bewoners terecht kunnen voor een kop koffie en een goed gesprek. Op maandagochtend van 09.30 – 12.00 uur heeft Sociaal Makelaar van Meerwaarde, Peter Rethans, een inloopspreekuur. Voor vragen kan je terecht in het wijkcentrum Linquenda. Een overzicht van de activiteiten in het wijkcentrum is ook terug te vinden op onze facebook-pagina.

Dit is mijn Maatvast

Carla beenhakker

Je ontmoet veel mensen en daar wordt iedereen rijker van.

Carla Beenakker

#ditismijnmaatvast

Lees haar verhaal

Wijkcentrum Linquenda is ook een goede locatie voor een vergadering, product presentatie, workshop, bedrijfspresentatie of andere bijeenkomst. Voor informatie over gebruik van het wijkcentrum, zaalhuur en activiteiten kunt u contact opnemen met de assistent-beheerder, Manou Klinkenberg. Even binnenlopen is natuurlijk ook altijd mogelijk!

Ruimte gebruiken

Onze openingstijden

De locaties van Maatvast zijn geopend wanneer de samenleving daar om vraagt. Dus ook buiten de reguliere openingstijden, in de avonden en weekenden kan je terecht voor de huur van een ruimte voor bijvoorbeeld een activiteit of vergadering. Neem voor vragen hierover contact op met de beheerder van de locatie van jouw keuze.

• ma08.00 – 24.00 uur
  • di08.00 – 24.00 uur
  • wo08.00 – 24.00 uur
  • do08.00 – 24.00 uur
  • vr08.00 – 24.00 uur
  • za08.00 – 24.00 uur
  • zoGeopend

Neem contact met ons op

Neem voor meer informatie of het gebruik van een ruimte bij Wijkcentrum Linquenda telefonisch of per e-mail contact op met de beheerder, of laat een bericht achter met onderstaand contactformulier. Even langsgaan kan natuurlijk ook!

• Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.