Wijkcentrum De Veste

Wijkcentrum De Veste is midden in de Hoofddorpse wijk Toolenburg-West en is dé ontmoetingsplek voor buurtbewoners. De locatie is ook goed bereikbaar met openbaar vervoer (bus 169 en 341), auto (gratis parkeren) of fiets. Daarnaast beschikt de locatie over een goede (en gratis) WiFi-netwerk. De Veste is een prima plek om elkaar te ontmoeten, te vergaderen of mee te doen aan activiteiten. Er staan heel veel verschillende activiteiten op het programma zoals: biljarten, klaverjassen, yoga, bridgen, koffie inloop, sjoelen, tekenen/schilderen, Zumba en het meer dan populaire Buurtrestaurant De Veste. Heeft u zelf ideeën voor een activiteit, mist u iets in het aanbod of wilt u een activiteit organiseren? Kom gerust langs of maak een afspraak om over de mogelijkheden te praten. Het hoeft geen kant en klaar plan te zijn. Wij helpen graag om een idee uit te werken. Het wijkgebouw is er voor de wijk dus ook voor u. Bij Maatvast krijg je de ruimte die bij je past!

Dit is mijn Maatvast

Ellen Visser_de Veste_LR

Bankzitten kan altijd nog.

Ellen Visser

#ditismijnmaatvast

Lees haar verhaal

Wijkcentrum De Veste is ook een goede locatie voor een vergadering, product presentatie, workshop, bedrijfspresentatie of andere bijeenkomst. Voor informatie over gebruik van De Veste, zaalhuur en activiteiten kan je contact opnemen met de sociaal beheerder, Marco Goedhart. Even binnenlopen is natuurlijk ook altijd mogelijk!

Ruimte gebruiken

Onze openingstijden

De locaties van Maatvast zijn geopend wanneer de samenleving daar om vraagt. Dus ook buiten de reguliere openingstijden, in de avonden en weekenden kan je terecht voor de huur van een ruimte voor bijvoorbeeld een activiteit of vergadering. Neem voor vragen hierover contact op met de beheerder van de locatie van jouw keuze.

  • ma08.00 – 24.00 uur
  • di08.00 – 24.00 uur
  • wo08.00 – 24.00 uur
  • do08.00 – 24.00 uur
  • vr08.00 – 24.00 uur
  • za08.00 – 24.00 uur
  • zoOp aanvraag

Neem contact met ons op

Neem voor meer informatie of het gebruik van een ruimte telefonisch of per e-mail contact op met de beheerder, of laat een bericht achter met onderstaand contactformulier. Even langsgaan kan natuurlijk ook!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.