Wijkcentrum De Veste

In de wijk Toolenburg-Oost in Hoofddorp is Wijkcentrum De Veste te vinden. Deze Maatvast-locatie is voor buurtbewoners de centrale plek om elkaar te ontmoeten, te vergaderen of interessante activiteiten bij te wonen of te organiseren. In het centrum worden verschillende activiteiten georganiseerd, van biljarten, bridge, sjoelen, tekenen, schilderen en klaverjassen tot yogalessen of een gezellige koffie-inloop. Ook de Turkse gemeenschap Hoofddorp komt elk weekend samen in De Veste. Daarnaast is iedere donderdag het buurtrestaurant geopend en wordt laatste vrijdag van de maand een Eetcafé georganiseerd, waarbij buurtbewoners een eigen maaltijd mee kunnen brengen om deze vervolgens gezellig samen te nuttigen.

Dit is mijn Maatvast

Ellen Visser_de Veste_LR

Bankzitten kan altijd nog.

Ellen Visser

#ditismijnmaatvast

Lees haar verhaal

Sociaal Cultureel Centrum De Veste is ook een goede locatie voor een vergadering, product presentatie, workshop, bedrijfspresentatie of andere bijeenkomst. Voor informatie over gebruik van het dorpshuis, zaalhuur en activiteiten kan je contact opnemen met de beheerder, Marco Goedhart. Even binnenlopen is natuurlijk ook altijd mogelijk!

Ruimte gebruiken
Sjoelclub in De Veste

Sjoelclub in De Veste

De sjoelclub van MeerWaarde komt op woensdagochtend bij elkaar in De Veste.

Biljarten in De Veste

Biljarten in De Veste

De biljartclub speelt van maandag tot en met donderdag in De Veste.

Vrij bridgen in De Veste

Vrij bridgen in De Veste

Op woensdagmiddag wordt er gebridged in wijkgebouw De Veste.

Bridgen bij de Bridgeclub in De Veste

Bridgen bij de Bridgeclub in De Veste

Op woensdagmiddag is de Toolenburg Bridgeclub actief in wijkcentrum De Veste.

Buurtrestaurant in De Veste

Buurtrestaurant in De Veste

Iedere donderdagavond buurtrestaurant in De Veste. Eet je ook mee?

Linedancen in De Veste

Linedancen in De Veste

Kom je ook linedancen op vrijdagochtend in De Veste?

Zumba in De Veste

Zumba in De Veste

Fitnessprogramma Zumba wordt elke donderdag en zondag gegeven door Olga Keijser.

Create (teken- en schilderclub) in De Veste

Create (teken- en schilderclub) in De Veste

De deelnemers aan Create, de teken- en schilderclub, komen wekelijks op maandagmiddag bij elkaar in De Veste.

Klaverjassen in De Veste

Klaverjassen in De Veste

Op maandagavond is het gezelligheid troef in wijkgebouw De Veste. Klaverjasclub De Pitslag speelt op deze avond haar partijen.

Yoga in De Veste

Yoga in De Veste

Zin in yoga? Kom dan eens langs op dinsdagavond in De Veste.

Onze openingstijden

De locaties van Maatvast zijn geopend wanneer de samenleving daar om vraagt. Dus ook buiten de reguliere openingstijden, in de avonden en weekenden kan je terecht voor de huur van een ruimte voor bijvoorbeeld een activiteit of vergadering. Neem voor vragen hierover contact op met de beheerder van de locatie van jouw keuze.

• ma08.00 – 24.00 uur
  • di08.00 – 24.00 uur
  • wo08.00 – 24.00 uur
  • do08.00 – 24.00 uur
  • vr08.00 – 24.00 uur
  • za08.00 – 24.00 uur
  • zoOp aanvraag

Neem contact met ons op

Neem voor meer informatie of het gebruik van een ruimte telefonisch of per e-mail contact op met de beheerder, of laat een bericht achter met onderstaand contactformulier. Even langsgaan kan natuurlijk ook!

• Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.