Wijkcentrum De Nieuwe Silo

In Graan voor Visch 14302 in Hoofddorp kunnen buurtbewoners terecht in Wijkcentrum De Nieuwe Silo. Op deze Maatvast-locatie komen verschillende generaties en culturen bij elkaar voor gezellige activiteiten en evenementen.
Diverse lokale verenigingen weten het sociaal cultureel centrum te vinden voor hun activiteiten, zoals de modelbouwvereniging, schaakclub en de wijkraad Graan voor Visch. Op iedere eerste en derde dinsdag van de maand wordt er in het wijkcentrum De Nieuwe Silo een Dinercafé georganiseerd, waarbij buurtbewoners kunnen aanschuiven voor een driegangenmenu. Daarnaast wordt er iedere eerste zaterdag van de maand een bingo georganiseerd. Elke vrijdag is er een migranten inloop spreekuur.

De Nieuwe Silo is ook een goede locatie voor een vergadering, productpresentatie, workshop, bedrijfspresentatie of andere bijeenkomst. Voor informatie over gebruik van het dorpshuis, zaalhuur en activiteiten kunt u contact opnemen met de beheerder, Tiny Guit. Even binnenlopen is natuurlijk ook altijd mogelijk!

Ruimte gebruiken
Migranten Inloop Spreekuur in De Nieuwe Silo

Migranten Inloop Spreekuur in De Nieuwe Silo

Heeft u als migrant vragen of hulp nodig? Kom langs bij het Migranten Inloop Spreekuur op vrijdagmiddag!

Bingo in De Nieuwe Silo

Bingo in De Nieuwe Silo

Kom gezellig meedoen met de bingo op iedere 1e zaterdag van de maand in De Nieuwe Silo

Inloop jongeren in De Nieuwe Silo

Inloop jongeren in De Nieuwe Silo

Je bent jong en je wilt wat…. in de Silo vind je het op zondagmiddag en -avond!

Koffie inloop in De Nieuwe Silo

Koffie inloop in De Nieuwe Silo

Kennismaken met het wijkgebouw en wijkbewoners. Dat kan tijdens de koffie-inloop wekelijks op maandagochtend vanaf 10.00 in De Nieuwe Silo.

Inloop SISCCH in De Nieuwe Silo

Inloop SISCCH in De Nieuwe Silo

Iedere maandag bent u welkom om kennis te maken met SISCCH tijdens de inloop bij De Nieuwe Silo.

Jeugdschaken in De Nieuwe Silo

Jeugdschaken in De Nieuwe Silo

Zin om te schaken met leeftijdsgenoten? Op maandagavond vanaf 19.00 uur ben je van harte welkom in De Nieuwe Silo.

Schaken in De Nieuwe Silo

Schaken in De Nieuwe Silo

Zin om te schaken bij de Schaakclub Hoofddorp? Op maandagavond vanaf 20.00 uur ben je van harte welkom in De Nieuwe Silo om kennis te maken.

Creaworkshop in De Nieuwe Silo

Creaworkshop in De Nieuwe Silo

Doe je ook mee met de creaclub Iedere tweede dinsdag van de maand ben je van harte welkom in De Nieuwe Silo.

Meiden Kook Café in De Nieuwe Silo

Meiden Kook Café in De Nieuwe Silo

Samen met andere meiden koken en eten. Iedere 2e en 4e dinsdag van de maand het Meiden Kook Café.

Theatersport Spierkracht in De Nieuwe Silo

Theatersport Spierkracht in De Nieuwe Silo

Wil je meedoen met of gewoon komen kijken naar theatersportvereniging Spierkracht. Op dinsdag- en woensdagavond ben je van harte welkom!

Sporten 55 Fit in De Nieuwe Silo

Sporten 55 Fit in De Nieuwe Silo

Samen lekker sporten en leuke contacten opdoen? 55 Fit, wekelijks op woensdag in De Nieuwe Silo.

Sociëteit in De Nieuwe Silo

Sociëteit in De Nieuwe Silo

Sociëteit voor thuiswonende ouderen door Cordaan. Inloop op woensdag van 10.00-14.00 uur.

Onze openingstijden

De locaties van Maatvast zijn geopend wanneer de samenleving daar om vraagt. Dus ook buiten de reguliere openingstijden, in de avonden en weekeinden kunt u terecht voor de huur van een ruimte voor bijvoorbeeld een activiteit of vergadering. Neem voor vragen hierover contact op met de beheerder van de locatie van uw keuze.

• ma08:30 – 16:00
  • di08:30 – 16:00
  • wo08:30 – 16:00
  • do08:30 – 16:00
  • vrOp aanvraag
  • zaOp aanvraag
  • zoOp aanvraag

Neem contact met ons op

Neem voor meer informatie of het gebruik van een ruimte telefonisch of per e-mail contact op met de beheerder, of laat een bericht achter met onderstaand contactformulier. Even langsgaan kan natuurlijk ook!

• Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.