Wijkcentrum De Boskern

In de wijk Overbos, tegenover het Haarlemmermeerse Bos, is Wijkcentrum De Boskern te vinden. Op deze Maatvast-locatie vinden talloze activiteiten plaats. Tijdens de openingsuren is de Boskern open voor een gezellige inloop om te biljarten, darten, een spelletje te doen of anderen te ontmoeten en bij te kletsen met een kop koffie of thee.

Wijkcentrum De Boskern is ook een goede locatie voor een vergadering, product presentatie, workshop, bedrijfspresentatie of andere bijeenkomst. Voor informatie over gebruik van het wijkcentrum, zaalhuur en activiteiten kunt u contact opnemen met de beheerder, Anga Veldhuizen. Even binnenlopen is natuurlijk ook altijd mogelijk!

Zie onderstaand de knop voor de Nieuwsbrief  met het laatste nieuws en het totaaloverzicht aan activiteiten.

Ruimte gebruiken

Onze openingstijden

De locaties van Maatvast zijn geopend wanneer de samenleving daar om vraagt. Dus buiten onderstaande reguliere openingstijden kunt u terecht op afspraak of speciale activiteiten in de avonden en weekenden. Neem voor vragen hierover contact op met de sociaal beheerder van de locatie van jouw keuze.

  • ma09.00 – 17.00 uur
  • di09.00 – 17.00 uur
  • wo09.00 – 17.00 uur
  • do09.00 – 17.00 uur
  • vr09.00 – 17.00 uur

Neem contact met ons op

Neem voor meer informatie of het gebruik van een ruimte telefonisch of per e-mail contact op met de beheerder, of laat een bericht achter met onderstaand contactformulier. Even langskomen kan natuurlijk ook!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.