Wijkcentrum De Boskern

In de wijk Overbos, tegenover het Haarlemmermeerse Bos, is Wijkcentrum De Boskern te vinden. Op deze Maatvast-locatie vinden talloze activiteiten plaats. Tijdens de openingsuren is de Boskern open voor een gezellige inloop om te biljarten, darten, een spelletje te doen of anderen te ontmoeten en bij te kletsen met een kop koffie of thee.
Het Praathuis
Op initiatief van de wijkraad Overbos en in samenwerking met Stichting Maatvast is sinds 18 november 2015 het Praathuis geopend in wijkgebouw De Boskern. Het Praathuis is een laagdrempelige ontmoetingsplaats voor bewoners uit de wijk Overbos in Hoofddorp. Gebleken is dat met name senioren behoefte hebben aan een plek in de wijk waar zij samen kunnen komen en andere mensen kunnen ontmoeten. Zij kunnen in deze ‘huiskamer van de wijk’ elke vrijdag terecht voor een kopje koffie, een praatje, een spelletje en/of een cursus. Aansluitend is er een gezamenlijke avondmaaltijd. Inmiddels helpen vele vrijwilligers mee om van Het Praathuis een succes te maken. Neem voor meer informatie over Het Praathuis contact op met de beheerder van de Boskern, Anga Veldhuizen, of met Johan Trompert.

Wijkcentrum De Boskern is ook een goede locatie voor een vergadering, productpresentatie, workshop, bedrijfspresentatie of andere bijeenkomst. Voor informatie over gebruik van het wijkcentrum, zaalhuur en activiteiten kunt u contact opnemen met de beheerder, Anga Veldhuizen. Even binnenlopen is natuurlijk ook altijd mogelijk!

Zie onderstaand de knop voor de Nieuwsbrief Boskernbabbels met het laatste nieuws en het totaaloverzicht aan activiteiten.

Ruimte gebruiken
Biljarten in De Boskern

Biljarten in De Boskern

Biljarten kan op dinsdagochtend in De Boskern.

Pluspunt Meerwaarde in De Boskern

Pluspunt Meerwaarde in De Boskern

Het Pluspunt van Meerwaarde is meerdere momenten in de week in De Boskern voor vragen over onder meer vrijwilligerswerk.

Handwerkclub in De Boskern

Handwerkclub in De Boskern

Onder het genot van een kopje koffie/thee samen handwerken in De Boskern.

Samen wandelen De Boskern

Samen wandelen De Boskern

Samen wandelen is gezellig en gezond tegelijk. Op maandag en donderdag vanuit De Boskern.

Bridge (vrije inloop) in De Boskern

Bridge (vrije inloop) in De Boskern

Bridgen met als uitgangspunt gezelligheid en ‘de hersens activeren’ kan op maandagmiddag in De Boskern

Valpreventie in wijkcentrum De Boskern

Valpreventie in wijkcentrum De Boskern

Valpreventie bij De Boskern is speciaal voor ouderen die een verhoogde kans hebben op vallen.

Mooi-Nederlands in De Boskern

Mooi-Nederlands in De Boskern

Leer ‘mooi-Nederlands’ in De Boskern. Lessen op maandagmiddag van 13.00 tot 15.00 uur.

Beweegles voor vrouwen in De Boskern

Beweegles voor vrouwen in De Boskern

Overbos Vitaal – Beweegles voor vrouwen op maandagmiddag met aansluitend koffie-of theedrinken in De Boskern.

Klaverjassen in De Boskern

Klaverjassen in De Boskern

Klaverjassen kan op maandagavond en op dinsdagmiddag in De Boskern.

Hobby Club in De Boskern

Hobby Club in De Boskern

Samen creatief bezig zijn kan op dinsdagmiddag in De Boskern.

Tai Chi in De Boskern

Tai Chi in De Boskern

Tai Chi is een van oorsprong Chinese bewegingsleer. Samen beoefenen kan op woensdagochtend van 9.30 tot 10.30 in De Boskern.

Erbij Horen in De Boskern

Erbij Horen in De Boskern

Erbij Horen is een speciaal beweegprogramma voor 67-plussers.

Onze openingstijden

De locaties van Maatvast zijn geopend wanneer de samenleving daar om vraagt. Dus ook buiten de reguliere openingstijden, in de avonden en weekeinden kunt u terecht voor de huur van een ruimte voor bijvoorbeeld een activiteit of vergadering. Neem voor vragen hierover contact op met de beheerder van de locatie van uw keuze.

• ma09:00 – 17:00
  • di09:00 – 17:00
  • wo09:00 – 17:00
  • do09:00 – 17:00
  • vr09:00 – 17:00
  • zaOp aanvraag
  • zo13:00 – 17:00

Neem contact met ons op

Neem voor meer informatie of het gebruik van een ruimte telefonisch of per e-mail contact op met de beheerder, of laat een bericht achter met onderstaand contactformulier. Even langskomen kan natuurlijk ook!

• Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.