Wijkcentrum De Boskern

In de wijk Overbos, tegenover het Haarlemmermeerse Bos, is Wijkcentrum De Boskern te vinden. Op deze Maatvast-locatie vinden talloze activiteiten plaats. Tijdens de openingsuren is de Boskern open voor een gezellige inloop om te biljarten, darten, een spelletje te doen of anderen te ontmoeten en bij te kletsen met een kop koffie of thee.

Wijkcentrum De Boskern is ook een goede locatie voor een vergadering, product presentatie, workshop, bedrijfspresentatie of andere bijeenkomst. Voor informatie over gebruik van het wijkcentrum, zaalhuur en activiteiten kunt u contact opnemen met de beheerder, Anga Veldhuizen. Even binnenlopen is natuurlijk ook altijd mogelijk!

Zie onderstaand de knop voor de Nieuwsbrief  met het laatste nieuws en het totaaloverzicht aan activiteiten.

Ruimte gebruiken
Bloedprikken in De Boskern

Bloedprikken in De Boskern

Na het maken van een afspraak bij Atal Medial kunt u in De Boskern terecht voor bloedprikken.

Tai Chi in De Boskern

Tai Chi in De Boskern

Tai Chi is een van oorsprong Chinese bewegingsleer. Samen beoefenen kan op woensdagochtend in De Boskern.

Bridgeles in De Boskern

Bridgeles in De Boskern

Iedere woensdag van 12.00 – 14.00 uur uur, bridgeles in De Boskern.

Spelletjesmiddag in De Boskern

Spelletjesmiddag in De Boskern

Iedere woensdagmiddag spelletjesmiddag!

Dames bridge Hartenvrouw in De Boskern

Dames bridge Hartenvrouw in De Boskern

De dames van bridgeclub Hartenvrouw komen om de week op woensdag bijeen voor een gezellige middag.

Knutselclub in De Boskern

Knutselclub in De Boskern

Knutselen in De Boskern op dinsdagmiddag.

Kinderclub in De Boskern

Kinderclub in De Boskern

Iedere woensdagmiddag Kinderclub in De Boskern

Kookclub in De Boskern

Kookclub in De Boskern

Elke woensdagavond kookclub in De Boskern.

Avond Yoga in De Boskern

Avond Yoga in De Boskern

Elke week op woensdag- en donderdagavond yoga in De Boskern.

Biljarten in De Boskern

Biljarten in De Boskern

Biljarten kan op dinsdag- en donderdagochtend in De Boskern. En op afspraak natuurlijk.

Meer Bewegen voor Ouderen in De Boskern

Meer Bewegen voor Ouderen in De Boskern

Ouderen kunnen op donderdagochtend onder deskundige leiding lessen volgen in het kader van Meer Bewegen voor Ouderen.

Samen wandelen De Boskern

Samen wandelen De Boskern

Samen wandelen is gezellig en gezond tegelijk. Op maandag en donderdag vanuit De Boskern.

Onze openingstijden

De locaties van Maatvast zijn geopend wanneer de samenleving daar om vraagt. Dus buiten onderstaande reguliere openingstijden kunt u terecht op afspraak of speciale activiteiten in de avonden en weekenden. Neem voor vragen hierover contact op met de sociaal beheerder van de locatie van jouw keuze.

• ma09.00 – 17.00 uur
  • di09.00 – 17.00 uur
  • wo09.00 – 17.00 uur
  • do09.00 – 17.00 uur
  • vr09.00 – 17.00 uur

Neem contact met ons op

Neem voor meer informatie of het gebruik van een ruimte telefonisch of per e-mail contact op met de beheerder, of laat een bericht achter met onderstaand contactformulier. Even langskomen kan natuurlijk ook!

• Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.