Wijkcentrum
De Boerderij

Wijkcentrum de Boerderij ligt centraal in de wijk Pax in Hoofddorp-Centrum, naast het winkelcentrum. Deze Maatvast-locatie herbergt vele lokale verenigingen zoals muziekvereniging Excelsior Hoofddorp, de tafeltennisvereniging, de Computerclub Hoofddorp (CCH), de klaverjasclub, de bridgeclub, yogalessen, een amateurbierbrouwvereniging, een goochelclub, eetclub “de Wissel”, en nog veel meer. In het wijkcentrum worden diverse cursussen gegeven door Meerwaarde. Verder huisvest de locatie ook peuterspeelzaal “De Kleiduifjes” van Stichting Kinderopvang Haarlemmermeer (SKH).

Wijkcentrum De Boerderij is ook een goede locatie voor een vergadering, productpresentatie, workshop, bedrijfspresentatie of andere bijeenkomst. Voor informatie over gebruik van het dorpshuis, zaalhuur en activiteiten kunt u contact opnemen met de beheerder, Wichert Brommer. Even binnenlopen is natuurlijk ook altijd mogelijk!

Ruimte gebruiken
Gezond Natuurwandelen via De Boerderij

Gezond Natuurwandelen via De Boerderij

Wekelijks bent u op dinsdagochtend van harte welkom om mee te lopen met de begeleide wandeltochten van Gezond Natuurwandelen.

Hobbyclub in De Boerderij

Hobbyclub in De Boerderij

Wekelijks bent u op dinsdagmiddag van harte welkom om mee te doen met de activiteiten van de Hobbyclub.

Salsa dansen in De Boerderij

Salsa dansen in De Boerderij

Op de dinsdagavond in de even weken ben je van harte welkom om salsa te dansen.

Cursus Qigong in De Boerderij

Cursus Qigong in De Boerderij

Op woensdagochtend kunt u deelnemen aan de cursus Qigong in De Boerderij. Aanmelding via het Cursusbureau van Maatvast

Cursus boetseren in De Boerderij

Cursus boetseren in De Boerderij

Op woensdagochtend kunt u deelnemen aan de cursus Boetseren in De Boerderij. Aanmelden via het Cursusbureau van Maatvast

Zangkoor De Boerderij

Zangkoor De Boerderij

Lekker samen zingen op de donderdag in Buurthuis De Boerderij. U bent van harte welkom om aan te sluiten bij het Zangkoor!

Computerclub Haarlemmermeer in De Boerderij

Computerclub Haarlemmermeer in De Boerderij

Clubavond van de Computercluc Haarlemmermeer (CCH) wekelijks op de donderdagavond in De Boerderij

Muziekvereniging Excelsior in De Boerderij

Muziekvereniging Excelsior in De Boerderij

Harmonievereniging Excelsior uit Hoofddorp repeteert wekelijks op de donderdagavond in De Boerderij

Meer Bewegen Voor Ouderen in De Boerderij

Wekelijks bent u welkom bij Meer Bewegen Voor Ouderen (MBVO) Gymnastiek op de vrijdagochtend in buurthuis De Boerderij.

Sociëteit stichting PCSOH in De Boerderij

Sociëteit stichting PCSOH in De Boerderij

Wekelijks bent u welkom bij de ontmoetingsgroep van stichting PCSOH op de vrijdagochtend in buurthuis De Boerderij.

Bierbrouwers ’t Wort Wat in De Boerderij

Bierbrouwers ’t Wort Wat in De Boerderij

Wekelijks komen de leden van ’t Wort Wat bijeen op de vrijdagavond in buurthuis De Boerderij.

Meer Bewegen Voor Ouderen in De Boerderij

Wekelijks op maandag van 09.30-10.30 MBVO Gym.

Onze openingstijden

De locaties van Maatvast zijn geopend wanneer de samenleving daar om vraagt. Dus ook buiten de reguliere openingstijden, in de avonden en weekeinden kunt u terecht voor de huur van een ruimte voor bijvoorbeeld een activiteit of vergadering. Neem voor vragen hierover contact op met de beheerder van de locatie van uw keuze.

• ma08:00 – 24:00
  • di08:00 – 24:00
  • wo08:00 – 24:00
  • do08:00 – 24:00
  • vr08:00 – 24:00
  • za08:00 – 24:00
  • zoOp aanvraag

Neem contact met ons op

Neem voor meer informatie of het gebruik van een ruimte telefonisch of per e-mail contact op met de beheerder, of laat een bericht achter met onderstaand contactformulier. Even langsgaan kan natuurlijk ook!

• Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.