Wijkcentrum
De Boerderij

Wijkcentrum de Boerderij ligt centraal in de wijk Pax in Hoofddorp-Centrum, naast het winkelcentrum. Deze Maatvast-locatie herbergt vele lokale verenigingen zoals muziekvereniging Excelsior Hoofddorp, de tafeltennisvereniging, de Computerclub Hoofddorp (CCH), de klaverjasclub, de bridgeclub, yogalessen, een amateurbierbrouwvereniging, een goochelclub, eetclub “de Wissel”, en nog veel meer. In het wijkcentrum worden diverse cursussen gegeven door Meerwaarde. Verder huisvest de locatie ook peuterspeelzaal “De Kleiduifjes” van Stichting Kinderopvang Haarlemmermeer (SKH).

Wijkcentrum De Boerderij is ook een goede locatie voor een vergadering, productpresentatie, workshop, bedrijfspresentatie of andere bijeenkomst. Voor informatie over gebruik van het dorpshuis, zaalhuur en activiteiten kunt u contact opnemen met de beheerder, Wichert Brommer. Even binnenlopen is natuurlijk ook altijd mogelijk!

Ruimte gebruiken

Meer Bewegen Voor Ouderen in De Boerderij

Wekelijks bent u welkom bij Meer Bewegen Voor Ouderen (MBVO) Gymnastiek op de vrijdagochtend in buurthuis De Boerderij.

Sociëteit stichting PCSOH in De Boerderij

Sociëteit stichting PCSOH in De Boerderij

Wekelijks bent u welkom bij de ontmoetingsgroep van stichting PCSOH op de vrijdagochtend in buurthuis De Boerderij.

Bierbrouwers ’t Wort Wat in De Boerderij

Bierbrouwers ’t Wort Wat in De Boerderij

Wekelijks komen de leden van ’t Wort Wat bijeen op de vrijdagavond in buurthuis De Boerderij.

Meer Bewegen Voor Ouderen in De Boerderij

Wekelijks op maandag van 09.30-10.30 MBVO Gym.

Yoga op maat in De Boerderij

Yoga op maat in De Boerderij

Wekelijks op maandag van 11:00-15:00 uur: Yoga op Maat

Aquarelleren in De Boerderij

Aquarelleren in De Boerderij

Wekelijks op maandag van 15:45-17:45 uur: aquarelleren in De Boerderij.

Bridgeclub De Boerderij

Bridgeclub De Boerderij

Meedoen met de bridgeclub De Boerderij? Wekelijks op maandag van 19:30-22:30 uur.

RTTV-Pax tafeltennis in De Boerderij

RTTV-Pax tafeltennis in De Boerderij

Een keer meespelen met RTTV-Pax? Wekelijks op maandag van 19:30-22:30 uur.

Gezond Natuurwandelen via De Boerderij

Gezond Natuurwandelen via De Boerderij

Wekelijks bent u op dinsdagochtend van harte welkom om mee te lopen met de begeleide wandeltochten van Gezond Natuurwandelen.

Hobbyclub in De Boerderij

Hobbyclub in De Boerderij

Wekelijks bent u op dinsdagmiddag van harte welkom om mee te doen met de activiteiten van de Hobbyclub.

Klaverjassen (kraken) in De Boerderij

Klaverjassen (kraken) in De Boerderij

Op de dinsdagavond wordt er geklaverjast in De Boerderij!

Cursus Qigong in De Boerderij

Cursus Qigong in De Boerderij

Op woensdagochtend kunt u deelnemen aan de cursus Qigong in De Boerderij. Aanmelding via het Cursusbureau van Maatvast

Onze openingstijden

De locaties van Maatvast zijn geopend wanneer de samenleving daar om vraagt. Dus ook buiten de reguliere openingstijden, in de avonden en weekeinden kunt u terecht voor de huur van een ruimte voor bijvoorbeeld een activiteit of vergadering. Neem voor vragen hierover contact op met de beheerder van de locatie van uw keuze.

• ma08:00 – 24:00
  • di08:00 – 24:00
  • wo08:00 – 24:00
  • do08:00 – 24:00
  • vr08:00 – 24:00
  • za08:00 – 24:00
  • zoOp aanvraag

Neem contact met ons op

Neem voor meer informatie of het gebruik van een ruimte telefonisch of per e-mail contact op met de beheerder, of laat een bericht achter met onderstaand contactformulier. Even langsgaan kan natuurlijk ook!

• Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.