Wijkcentrum
De Boerderij

Wijkcentrum de Boerderij ligt centraal in de wijk Pax in Hoofddorp-Centrum, naast het winkelcentrum. Deze Maatvast-locatie herbergt vele lokale verenigingen zoals muziekvereniging Excelsior Hoofddorp, de tafeltennisvereniging, de Computerclub Hoofddorp (CCH), de klaverjasclub, de bridgeclub, yogalessen, een amateur bierbrouw-vereniging, een goochelclub en nog veel meer. In het wijkcentrum worden diverse cursussen gegeven door Meerwaarde. Verder huisvest de locatie ook peuterspeelzaal “De Kleiduifjes” van Stichting Kinderopvang Haarlemmermeer (SKH).

Dit is mijn Maatvast

John_de Boerderij_LR

Als je iets wilt, neem dan initiatief!

John Gouwerok

#ditismijnmaatvast

Lees zijn verhaal

Wijkcentrum De Boerderij is ook een goede locatie voor een vergadering, productpresentatie, workshop, bedrijfspresentatie of andere bijeenkomst. Voor informatie over gebruik van het dorpshuis, zaalhuur en activiteiten kunt u contact opnemen met de beheerder, Wichert Brommer. Even binnenlopen is natuurlijk ook altijd mogelijk!

Ruimte gebruiken
Samen lunchen in De Boerderij

Samen lunchen in De Boerderij

Twee keer per maand op woensdag van 11.45 – 13.45 uur kunt u samen met uw buurtgenoten lunchen in buurthuis De Boerderij.

Zangkoor De Boerderij

Zangkoor De Boerderij

Lekker samen zingen op de donderdag in Buurthuis De Boerderij. Je bent van harte welkom om aan te sluiten bij het Zangkoor!

Bridgeclub Pax in De Boerderij

Bridgeclub Pax in De Boerderij

Meedoen met de bridgeclub Pax? Om de week op donderdag van 13.00 – 16.30 uur.

Muziekvereniging Excelsior in De Boerderij

Muziekvereniging Excelsior in De Boerderij

Harmonievereniging Excelsior uit Hoofddorp repeteert wekelijks op de donderdagavond in De Boerderij

Computerclub Haarlemmermeer in De Boerderij

Computerclub Haarlemmermeer in De Boerderij

Clubavond van de Computercluc Haarlemmermeer (CCH) wekelijks op de donderdagavond in De Boerderij

Meer Bewegen voor Ouderen in De Boerderij

Meer Bewegen voor Ouderen in De Boerderij

Wekelijks bent u welkom bij Meer Bewegen Voor Ouderen Gymnastiek op de maandag- en vrijdag ochtend in buurthuis De Boerderij.

Sociëteit stichting PCSOH in De Boerderij

Sociëteit stichting PCSOH in De Boerderij

Wekelijks ben je welkom bij de ontmoetingsgroep van stichting PCSOH op de vrijdagochtend in buurthuis De Boerderij.

Yoga op maat in De Boerderij

Yoga op maat in De Boerderij

Wekelijks op maandag tussen 11.00 – 15.00 uur: Yoga op Maat

Bridgeclub De Boerderij

Bridgeclub De Boerderij

Meedoen met de bridgeclub De Boerderij? Wekelijks op maandag van 19.30 – 22..30 uur.

RTTV-Pax tafeltennis in De Boerderij

RTTV-Pax tafeltennis in De Boerderij

Een keer meespelen met RTTV-Pax? Wekelijks op maandag van 19.30 – 22.30 uur.

Gezond Natuurwandelen via De Boerderij

Gezond Natuurwandelen via De Boerderij

Wekelijks ben je op dinsdagochtend van harte welkom om mee te lopen met de begeleide wandeltochten van Gezond Natuurwandelen.

Hobbyclub in De Boerderij

Hobbyclub in De Boerderij

Wekelijks ben je op dinsdagmiddag van harte welkom om mee te doen met de activiteiten van de Hobbyclub.

Onze openingstijden

De locaties van Maatvast zijn geopend wanneer de samenleving daar om vraagt. Dus ook buiten de reguliere openingstijden, in de avonden en weekeinden kunt u terecht voor de huur van een ruimte voor bijvoorbeeld een activiteit of vergadering. Neem voor vragen hierover contact op met de beheerder van de locatie van uw keuze.

• ma08:00 – 24:00
  • di08:00 – 24:00
  • wo08:00 – 24:00
  • do08:00 – 24:00
  • vr08:00 – 24:00
  • za08:00 – 24:00
  • zoOp aanvraag

Neem contact met ons op

Neem voor meer informatie of het gebruik van een ruimte telefonisch of per e-mail contact op met de beheerder, of laat een bericht achter met onderstaand contactformulier. Even langsgaan kan natuurlijk ook!

• Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.