Wijkcentrum
De Amazone

In de wijk Toolenburg in Hoofddorp is wijkcentrum De Amazone te vinden. Deze Maatvast-locatie is al 23 jaar dé ontmoetingsplek voor buurtbewoners. In het centrum worden diverse activiteiten georganiseerd: van handwerken, schilderen en klaverjassen tot Engelse taallessen, yoga en spelletjesmiddagen.
Op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag is het centrum in de ochtend open voor inloop en een kop koffie. Om de week op woensdagavond kunnen buurtbewoners aanschuiven voor een gezellig buurtmaaltijd. Daarnaast is er op maandagmiddag de mogelijkheid om te komen lunchen. Wilt u komen lunchen of mee-eten? Aanmelden kan tot uiterlijk twee dagen van tevoren. Op de eerste zondag van de maand worden bezoekers tijdens de open inloop verrast met een wisselende activiteit: eerder werden met groot succes een bingo en een Amsterdamse middag georganiseerd.

Wijkcentrum De Amazone is ook een goede locatie voor een vergadering, productpresentatie, workshop, bedrijfspresentatie of andere bijeenkomst. Voor informatie over gebruik van het dorpshuis, zaalhuur en activiteiten kunt u contact opnemen met de beheerder, Edith Vormer. Even binnenlopen is natuurlijk ook altijd mogelijk!

Ruimte gebruiken
Hobby- en creaclub in De Amazone

Hobby- en creaclub in De Amazone

Samen creatief actief zijn in een ontspannen sfeer.

Inloopspreekuur in De Amazone

Inloopspreekuur in De Amazone

Samen aan de slag of alleen samen koffie/thee drinken – dat kan tijdens het inloopspreekuur in De Amazone.

Schilder- en tekenles in De Amazone

Schilder- en tekenles in De Amazone

Tijdens de schilder- en tekenles in De Amazone wordt gewerkt met verschillende materialen en technieken.

Meer Bewegen in De Amazone

Meer Bewegen in De Amazone

Bij Meer Bewegen voor Ouderen wordt onder deskundige leiding aandacht besteed aan goed bewegen.

Japanse les in De Amazone

Japanse les in De Amazone

Japanse les voor kinderen op de laatste zondagmiddag van de maand.

Inloopochtend in De Amazone

Inloopochtend in De Amazone

De inloopochtend is vooral bedoeld voor ontmoeting en gezelligheid. Op doordeweekse dagen vanaf 09.00 uur in De Amazone.

Tai Chi in De Amazone

Tai Chi in De Amazone

Help de balans herstellen tussen lichaam en geest.

Gezond Natuur Wandelen De Amazone

Gezond Natuur Wandelen De Amazone

Samen wandelen is gezellig en gezond tegelijk.

Engelse les in De Amazone

Engelse les in De Amazone

Taalles Engels is één van de activiteiten die georganiseerd worden in De Amazone.

Spelletjesmiddag in De Amazone

Spelletjesmiddag in De Amazone

Wie van spelletjes spelen houdt, moet vooral naar de spelletjesmiddag komen op maandagmiddag in De Amazone.

Werelddansen in De Amazone

Werelddansen in De Amazone

Tijdens Werelddansen leer je niet alleen iets over verschillende dansen, maar ook andere culturen.

Breien voor Albanië in De Amazone

Breien voor Albanië in De Amazone

Samen breien is gezellig en het is ook nog eens voor een goed doel.

Onze openingstijden

De locaties van Maatvast zijn geopend wanneer de samenleving daar om vraagt. Dus ook buiten de reguliere openingstijden, in de avonden en weekeinden kunt u terecht voor de huur van een ruimte voor bijvoorbeeld een activiteit of vergadering. Neem voor vragen hierover contact op met de beheerder van de locatie van uw keuze.

• ma09:00 – 16:00
  • di09:00 – 16:00
  • wo09:00 – 12.30
  • do09:00 – 16:00
  • vr09:00 – 13:00
  • zaOp aanvraag
  • zoOp aanvraag

Neem contact met ons op

Neem voor meer informatie of het gebruik van een ruimte telefonisch of per e-mail contact op met de beheerder, of laat een bericht achter met onderstaand contactformulier. Even langsgaan kan natuurlijk ook!

• Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.