Wijkcentrum De Veste

In de wijk Toolenburg-Oost in Hoofddorp is Wijkcentrum De Veste te vinden. Deze Maatvast-locatie is voor buurtbewoners de centrale plek om elkaar te ontmoeten, te vergaderen of interessante activiteiten bij te wonen of te organiseren.
In het centrum worden verschillende activiteiten georganiseerd, van biljarten, bridge, sjoelen, tekenen, schilderen en klaverjassen tot yogalessen of een gezellige koffie-inloop. Ook de Turkse gemeenschap Hoofddorp komt elk weekend samen in de Veste. Daarnaast is iedere donderdag het buurtrestaurant geopend en wordt laatste vrijdag van de maand een Eetcafé georganiseerd, waarbij buurtbewoners een eigen maaltijd mee kunnen brengen om deze vervolgens gezellig samen te nuttigen.

Dit is mijn Maatvast

Ellen Visser_de Veste_LR

Bankzitten kan altijd nog

Ellen Visser

#ditismijnmaatvast

Lees haar verhaal

Sociaal Cultureel Centrum De Veste is ook een goede locatie voor een vergadering, productpresentatie, workshop, bedrijfspresentatie of andere bijeenkomst. Voor informatie over gebruik van het dorpshuis, zaalhuur en activiteiten kunt u contact opnemen met de beheerder, Marco Goedhart. Even binnenlopen is natuurlijk ook altijd mogelijk!

Ruimte gebruiken

Onze openingstijden

De locaties van Maatvast zijn geopend wanneer de samenleving daar om vraagt. Dus ook buiten de reguliere openingstijden, in de avonden en weekeinden kunt u terecht voor de huur van een ruimte voor bijvoorbeeld een activiteit of vergadering. Neem voor vragen hierover contact op met de beheerder van de locatie van uw keuze.

  • ma08:00 – 24:00
  • di08:00 – 24:00
  • wo08:00 – 24:00
  • do08:00 – 24:00
  • vr08:00 – 24:00
  • za08:00 – 24:00
  • zoOp aanvraag

Neem contact met ons op

Neem voor meer informatie of het gebruik van een ruimte telefonisch of per e-mail contact op met de beheerder, of laat een bericht achter met onderstaand contactformulier. Even langsgaan kan natuurlijk ook!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.