Jongerencentrum
Baddies

In Badhoevedorp is jongerencentrum Baddies te vinden. Begin 2021 heeft Baddies een plek gevonden in wijkgebouw ’t Rietland aan de Chr. Huijgensstraat 21 in Badhoevedorp. Een eigen plek voor jongeren, waar ze lekker zichzelf kunnen zijn. En er is meer dan genoeg te doen: zo zijn er kookworkshops, creatieve- en spelactiviteiten en meidenmiddagen.
Baddies is geopend op dinsdag en woensdag. Op de dinsdag wordt er gekookt door en met de meiden van 12-16 jaar en ’s avonds is er een inloop voor jongeren tussen de 15 en 21 jaar. Op woensdag van 13.00-15.00 uur is er een open inloop voor tieners, in de leeftijd van 9-12 jaar.
Daarnaast is Baddies een van de deelnemers aan het project Friend4friend. Tijdens dit project worden jongeren gekoppeld aan jonge nieuwkomers en statushouders. Door met elkaar tijd door te brengen via leuke activiteiten en samen vrijwilligerswerk uit te voeren leren en helpen ze elkaar. Meer info zie de website friend4friend.nl

Op de hoogte blijven van de activiteiten in Baddies?
Website: http://www.baddies.nl
Facebook: www.facebook.nl/jongerencentrumbaddies
Instagram: www.instagram.com/jc.baddies

Benieuwd naar de zomeractiviteiten van jongerencentrum Baddies, zie hieronder het overzicht!

Bent u op zoek naar een geschikte ruimte voor uw sociale of maatschappelijke activiteit voor jongeren? Onze locaties zijn hiervoor uitermate geschikt!

Ruimte gebruiken

Onze openingstijden

De locaties van Maatvast zijn geopend wanneer de samenleving daar om vraagt. Dus ook buiten de reguliere openingstijden, in de avonden en weekeinden kunt u terecht voor de huur van een ruimte voor bijvoorbeeld een activiteit of vergadering. Neem voor vragen hierover contact op met de beheerder van de locatie van uw keuze.

  • maOp aanvraag
  • di16:00-18:00 (12-16 jaar meiden), 18.00-21.00 (15-21 jaar)
  • wo13:00-15:00 (19-12 jaar)
  • doOp aanvraag
  • vrOp aanvraag
  • zaOp aanvraag
  • zoOp aanvraag

Neem contact met ons op

Neem voor meer informatie of het gebruik van een ruimte bij Baddies telefonisch of per e-mail contact op met de beheerder, of laat een bericht achter met onderstaand contactformulier. Even langsgaan kan natuurlijk ook!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.