Het
Ontmoetingscentrum

Midden in het centrum van Nieuw-Vennep, aan het nieuwe Harmonieplein, is Het Ontmoetingscentrum te vinden. De naam van deze Maatvast-locatie zegt eigenlijk al genoeg, want in het Ontmoetingscentrum staan ontmoetingen centraal. Het centrum is een centrale plek om elkaar te ontmoeten, te vergaderen of interessante activiteiten bij te wonen of te organiseren.

In het centrum worden verschillende activiteiten georganiseerd, van yoga tot tai chi en klaverjassen. Verder zijn er in het centrum diverse diensten gevestigd, waaronder de trombosedienst, rijbewijskeuringen en ouderenadvies. Tijdens de openingstijden is iedereen welkom voor een kopje koffie en een goed gesprek. Iedere eerste maandagavond van de maand wordt er in het Ontmoetingscentrum een buurtrestaurant georganiseerd, waar u kunt genieten van een smakelijke, gezonde maaltijd voor een klein prijsje. Inschrijven kan via petra.zwetsloot@maatvast.nl of door even binnen te lopen. Daarnaast worden er het hele jaar door activiteiten georganiseerd op het harmonieplein, bijvoorbeeld op 5 mei en tijdens de kerstdagen.

Het Ontmoetingscentrum is ook een goede locatie voor een vergadering, productpresentatie, workshop, bedrijfspresentatie of andere bijeenkomst. Voor informatie over gebruik van het centrum, zaalhuur en activiteiten kunt u contact opnemen met de beheerder, Petra Zwetsloot. Even binnenlopen is natuurlijk ook altijd mogelijk!

Ruimte gebruiken
Buurtrestaurant in Het Ontmoetingscentrum

Buurtrestaurant in Het Ontmoetingscentrum

Het Buurtrestaurant biedt op maandag de mogelijkheid om gezellig met elkaar te eten voor 6 euro pp.

Trombosedienst in Het Ontmoetingscentrum

Trombosedienst in Het Ontmoetingscentrum

Op maandag Trombosedienst in het OC.

Biljarten in Het Ontmoetingscentrum

Biljarten in Het Ontmoetingscentrum

Ook in uw Tweede Jeugd? Meld u dan aan bij de gelijknamige biljartvereniging.

MBVO yoga in het Ontmoetingscentrum

MBVO yoga in het Ontmoetingscentrum

In Het Ontmoetingscentrum zijn er diverse tijdstippen voor MBVO yoga.

MBVO gymnastiek in Het Ontmoetingscentrum

MBVO gymnastiek in Het Ontmoetingscentrum

In Het Ontmoetingscentrum kan op twee momenten mee gedaan worden met Meer Bewegen Voor Ouderen.

Brei- en knutselclub in Het Ontmoetingscentrum

Brei- en knutselclub in Het Ontmoetingscentrum

Jong en oud kan op dinsdagochtend deelnemen aan de brei- en knutselclub.

Acryl- en aquarelschilderen in Het Ontmoetingscentrum

Acryl- en aquarelschilderen in Het Ontmoetingscentrum

Acryl- en aquarelschilderen kan onder meer in Het Ontmoetingscentrum op de dinsdagochtend.

Huiskamergroep in Het Ontmoetingscentrum

Huiskamergroep in Het Ontmoetingscentrum

Wie 67 jaar of ouder is, is van harte welkom bij de Huiskamergroep die bij elkaar komt in Het Ontmoetingscentrum op dinsdag en vrijdag.

Klaverjasclub Schoppenaas in Het Ontmoetingscentrum

Klaverjasclub Schoppenaas in Het Ontmoetingscentrum

Voor klaverjassers op dinsdagavond is er Klaverjasclub Schoppenaas.

Mensendieck in Het Ontmoetingscentrum

Mensendieck in Het Ontmoetingscentrum

Het Ontmoetingscentrum is tevens een locatie voor Mensendieck oefentherapie.

Tekenen en schilderen in Het Ontmoetingscentrum

Tekenen en schilderen in Het Ontmoetingscentrum

Het Cursusbureau (023 8200669) kan meer informatie geven over het tekenen en schilderen in Het Ontmoetingscentrum op woensdagochtend.

Breien in Het Ontmoetingscentrum

Breien in Het Ontmoetingscentrum

Samen met anderen breien in Het Ontmoetingscentrum kan op woensdagmiddag.

Onze openingstijden

De locaties van Maatvast zijn geopend wanneer de samenleving daar om vraagt. Dus ook buiten de reguliere openingstijden, in de avonden en weekeinden kunt u terecht voor de huur van een ruimte voor bijvoorbeeld een activiteit of vergadering. Neem voor vragen hierover contact op met de beheerder van de locatie van uw keuze.

• ma08:00 – 16:00
  • di08:00 – 16:00
  • wo08:00 – 16:00
  • do08:00 – 16:00
  • vr08:00 – 16:00
  • zaOp aanvraag
  • zoOp aanvraag

Neem contact met ons op

Neem voor meer informatie of het gebruik van een ruimte telefonisch of per e-mail contact op met de beheerder, of laat een bericht achter met onderstaand contactformulier. Even langsgaan kan natuurlijk ook!

• Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.