Dorpshuis
Het Eiland

Aan de rand van Haarlemmermeer ligt Beinsdorp, met in het hart dorpshuis Het Eiland. Deze Maatvast-locatie is een ontmoetingsplek voor omwonenden van jong tot oud.
In het dorpshuis kunnen bezoekers terecht voor talloze activiteiten, van klaverjas, bridge, linedance en sjoelen tot yoga, zumba en rolstoeldansen. Ook is er een kookclub voor mannen en worden er kinderactiviteiten georganiseerd.
Regelmatig wordt er in het dorpshuis een buurtmaaltijd voor ouderen georganiseerd, in combinatie met een muziek- of spelletjesmiddag. Voor jongeren en dertigers worden er daarnaast quizzen en muziekavonden georganiseerd – voor elk wat wils!

Dit is mijn Maatvast

Margreet_het Eiland_LR

Het is toch heerlijk om met anderen en voor anderen bezig te zijn?

Margreet van Goor

#ditismijnmaatvast

Lees haar verhaal

Dorpshuis Het Eiland is ook een goede locatie voor een vergadering, productpresentatie, workshop, bedrijfspresentatie of andere bijeenkomst. Voor informatie over gebruik van het dorpshuis, zaalhuur en activiteiten kunt u contact opnemen met de beheerder, Sandy Goezinne. Even binnenlopen is natuurlijk ook altijd mogelijk!

Ruimte gebruiken

Zie voor het actuele nieuws van onder meer dorpshuis Het Eiland de laatste editie van Het Ankertje, een uitgave van de dorpsraad Beinsdorp.

Linedance in Het Eiland

Linedance in Het Eiland

Dorpshuis Het Eiland is een locatie om aan Country line dance te doen.

Sportief wandelen Het Eiland

Sportief wandelen Het Eiland

Het Eiland is op dinsdagochtend het start- en eindpunt voor een sportieve wandeling.

Koken voor de buurt

Koken voor de buurt

Iedere 3e dinsdag van de maand kun je aanschuiven voor een heerlijke maaltijd met een toetje gemaakt door onze enthousiaste vrijwilligers. We beginnen om 17.00 uur in Het Eiland.

Meer Bewegen Voor Ouderen in Het Eiland

Meer Bewegen Voor Ouderen in Het Eiland

Meer Bewegen Voor Ouderen (MVBO) van september tot en met mei wekelijks op woensdagochtend in Het Eiland.

Zomersjoelen in Het Eiland

Zomersjoelen in Het Eiland

Jongeren van 18 jaar en ouder kunnen t/m augustus in Het Eiland meedoen met het zomersjoelen.

Competitie sjoelen in Het Eiland

Competitie sjoelen in Het Eiland

Sjoelen kan elke woensdagavond in dorpshuis Het Eiland. Deelnemers worden ingedeeld in diverse klassen.

Bridge in Het Eiland

Bridge in Het Eiland

Het Dorpshuis Het Eiland biedt ook onderdak aan de bridgeliefhebbers.

Lunch met Margreet

Lunch met Margreet

Iedere eerste donderdag van de maand van 11.30 uur tot 13.00 uur is de ‘Lunch met Margreet’ in Het Eiland in Beinsdorp.

Klaverjassen in Het Eiland

Klaverjassen in Het Eiland

Klaverjassen in clubverband kan op de maandagavond in Het Eiland.

Soos 55+ in Het Eiland

Soos 55+ in Het Eiland

De soos is er voor 55-plussers die gezellig bij elkaar willen komen voor een kopje koffie, een babbel of een spelletje.

Onze openingstijden

De locaties van Maatvast zijn geopend wanneer de samenleving daar om vraagt. Dus ook buiten de reguliere openingstijden, in de avonden en weekeinden kunt u terecht voor de huur van een ruimte voor bijvoorbeeld een activiteit of vergadering. Neem voor vragen hierover contact op met de beheerder van de locatie van uw keuze.

• ma08:00 – 24:00
  • di08:00 – 24:00
  • wo08:00 – 24:00
  • do08:00 – 24:00
  • vr08:00 – 24:00
  • za08:00 – 24:00
  • zo08:00 – 24:00

Neem contact met ons op

Neem voor meer informatie of het gebruik van een ruimte telefonisch of per e-mail contact op met de beheerder, of laat een bericht achter met onderstaand contactformulier. Even langsgaan kan natuurlijk ook!

• Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.