Dorpshuis Het Eiland

Aan de rand van Haarlemmermeer ligt Beinsdorp, met in het hart dorpshuis Het Eiland. Deze Maatvast-locatie is een ontmoetingsplek voor omwonenden van jong tot oud. In het dorpshuis kunnen bezoekers terecht voor talloze activiteiten, van klaverjas, bridge, linedance en sjoelen tot yoga, zumba en rolstoeldansen. Ook is er een kookclub voor mannen en worden er kinderactiviteiten georganiseerd. Regelmatig wordt er in het dorpshuis een buurtmaaltijd voor ouderen georganiseerd, in combinatie met een muziek- of spelletjesmiddag. Voor jongeren en dertigers worden er daarnaast quizzen en muziekavonden georganiseerd – voor elk wat wils!

Dit is mijn Maatvast

Margreet_het Eiland_LR

Het is toch heerlijk om met anderen en voor anderen bezig te zijn?

Margreet van Goor

#ditismijnmaatvast

Lees haar verhaal

Dorpshuis Het Eiland is ook een goede locatie voor een vergadering, product presentatie, workshop, bedrijfspresentatie of andere bijeenkomst. Voor informatie over gebruik van het dorpshuis, zaalhuur en activiteiten kunt u contact opnemen met de beheerder, Sandy Goezinne. Even binnenlopen is natuurlijk ook altijd mogelijk!

Ruimte gebruiken

Zie voor het actuele nieuws van onder meer dorpshuis Het Eiland de laatste editie van Het Ankertje, een uitgave van de dorpsraad Beinsdorp.

Onze openingstijden

De locaties van Maatvast zijn geopend wanneer de samenleving daar om vraagt. Dus ook buiten de reguliere openingstijden, in de avonden en weekenden kan je terecht voor de huur van een ruimte voor bijvoorbeeld een activiteit of vergadering. Neem voor vragen hierover contact op met de beheerder van de locatie van jouw keuze.

  • ma08.00 – 24.00 uur
  • di08.00 – 24.00 uur
  • wo08.00 – 24.00 uur
  • do08.00 – 24.00 uur
  • vr08.00 – 24.00 uur
  • za08.00 – 24.00 uur
  • zo08.00 – 24.00 uur

Neem contact met ons op

Neem voor meer informatie of het gebruik van een ruimte telefonisch of per e-mail contact op met de beheerder, of laat een bericht achter met onderstaand contactformulier. Even langsgaan kan natuurlijk ook!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.