Dorpshuis
d’Oude Waterwolf

Dorpshuis d’Oude Waterwolf in Vijfhuizen heeft een rijke geschiedenis. Deze Maatvast-locatie deed eerst dienst als één van de eerste basisscholen in de Haarlemmermeer en later als bibliotheek. Inmiddels is Dorpshuis d’Oude Waterwolf de huiskamer van Vijfhuizen. Inwoners kunnen er terecht voor gezelligheid of een activiteit, maar hebben er ook de ruimte om zelf iets te organiseren. Eén keer per maand, op de eerste vrijdag, organiseert het dorpshuis een buurtmaaltijd. Bezoekers kunnen vooraf een gerecht opgeven wat ze graag eten maar niet graag zelf koken, waarna vrijwilligers zo’n gerecht uitkiezen en serveren.

Bent u op zoek naar een geschikte ruimte voor uw sociale of maatschappelijke activiteit? Geeft u een leuke cursus waar u inwoners uit uw buurt bij wilt betrekken? Onze locaties zijn hiervoor uitermate geschikt!

Ruimte gebruiken
Jeu de boules bij D’ Oude Waterwolf

Jeu de boules bij D’ Oude Waterwolf

Op woensdagen kunt u een potje jeu de boules spelen bij dorpshuis D’ Oude Waterwolf. Het dorpshuis is op dat moment ook geopend voor een drankje.

Koersballen D’ Oude Waterwolf

Koersballen D’ Oude Waterwolf

Op woensdagen kunt u in dorpshuis D’ Oude Waterwolf koersballen.

Bridgen in D’ Oude Waterwolf

Bridgen in D’ Oude Waterwolf

De bridgeclub Vijfhuizen speelt haar partijen op woensdagavond en donderdagmiddag in het dorpshuis uit het gelijknamige dorp.

Inloopbiljart in D’ Oude Waterwolf

Inloopbiljart in D’ Oude Waterwolf

Bij het inloopbiljarten op donderdagavond kunt u vrij binnenlopen en meespelen.

Theatergroep LEF in D’ Oude Waterwolf

Theatergroep LEF in D’ Oude Waterwolf

Benieuwd naar het spelplezier en de prestaties van theatergroep Lef? Geen lef voor nodig, kom gerust langs!

Creatief schilderen in D’ Oude Waterwolf

Creatief schilderen in D’ Oude Waterwolf

Vrije inloop bij de schilder activiteit op zaterdag in dorpshuis D’ Oude Waterwolf.

Koor Viva La Musica D’ Oude Waterwolf

Koor Viva La Musica D’ Oude Waterwolf

Een keer meezingen met het koor Viva La Musica? U bent van harte welkom in D’ Oude Waterwolf!

Meer Bewegen voor Ouderen D’ Oude Waterwolf

Meer Bewegen voor Ouderen D’ Oude Waterwolf

Doet u ook mee aan de Senioren Gym op dinsdag in D’ Oude Waterwolf?

Senioren Sociëteit D’ Oude Waterwolf

Senioren Sociëteit D’ Oude Waterwolf

Schuift u gezellig aan bij de senioren sociëteit op dinsdagmiddag in D’ Oude Waterwolf?

Biljarten in D’ Oude Waterwolf

Biljarten in D’ Oude Waterwolf

Voor een gezellig potje biljarten kunt op wekelijks op woensdag terecht in dorpshuis D’ Oude Waterwolf.

Grootmoeders keuken in D’ Oude Waterwolf

Grootmoeders keuken in D’ Oude Waterwolf

Tegen een kleine vergoeding een heerlijke maaltijd uit de tijd van grootmoeder. Iedere 1e vrijdag van de maand in D’ Oude Waterwolf.

Klaverjassen in D’ Oude Waterwolf

Klaverjassen in D’ Oude Waterwolf

Twee keer per maand op vrijdag klaverjassen in D’ Oude Waterwolf.

Onze openingstijden

De locaties van Maatvast zijn geopend wanneer de samenleving daar om vraagt. Dus ook buiten de reguliere openingstijden, in de avonden en weekeinden kunt u terecht voor de huur van een ruimte voor bijvoorbeeld een activiteit of vergadering. Neem voor vragen hierover contact op met de beheerder van de locatie van uw keuze.

• maOp aanvraag
  • diOp aanvraag
  • woOp aanvraag
  • doOp aanvraag
  • vrOp aanvraag
  • zaOp aanvraag
  • zoOp aanvraag

Neem contact met ons op

Neem voor meer informatie of het gebruik van een ruimte bij d’Oude Waterwolf telefonisch of per e-mail contact op met de beheerder, of laat een bericht achter met onderstaand contactformulier. Even langsgaan kan natuurlijk ook!

• Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.