Dorpshuis
De Meerkoet

Dorpshuis De Meerkoet kent een rijke geschiedenis en is al sinds 1970 een centrale ontmoetingsplek voor Lisserbroek. Inmiddels is deze Maatvast-locatie thuisbasis voor bijna 20 lokale verenigingen en organisaties. Daarnaast helpen de ruim 70 onmisbare vrijwilligers van het dorpshuis bij de organisatie van de diverse activiteiten die er worden georganiseerd. Naast de vaste activiteiten worden er in het dorpshuis gedurende het hele jaar ook diverse grotere evenementen georganiseerd, zoals de welbekende kindervakantieweek, een kerstmarkt en speelgoedbeurzen. Daarnaast vindt er met enige regelmaat een buurtmaaltijd plaats, waar buurtbewoners kunnen aanschuiven voor een heerlijk diner tegen een kleine prijs.

Dorpshuis De Meerkoet is ook een goede locatie voor een vergadering, productpresentatie, workshop, bedrijfspresentatie of andere bijeenkomst. Voor informatie over gebruik van het dorpshuis, zaalhuur en activiteiten kunt u contact opnemen met de beheerder, Sandy Goezinne. Even binnenlopen is natuurlijk ook altijd mogelijk!

Ruimte gebruiken
Repair Café in De Meerkoet

Repair Café in De Meerkoet

Het repair café wordt steeds gehouden op de eerste zaterdag van de maand.

De Digi-Club in De Meerkoet

De Digi-Club in De Meerkoet

Leren omgaan met een smartphone kan bij de Digi-Club in De Meerkoet.

Haak- en creaclub in De Meerkoet

Haak- en creaclub in De Meerkoet

De Haak- en creaclub komt elke maandagmiddag bij elkaar in De Meerkoet. Deelname aan de Haak- en creaclub is gratis.

De Meerbridgers in De Meerkoet

De Meerbridgers in De Meerkoet

De Bridgeclub ‘de Meerbridgers’ organiseert voor iedere maandagavond tijdens het seizoen een bridge-avond in De Meerkoet.

Soosmiddag 55+ in De Meerkoet

Soosmiddag 55+ in De Meerkoet

Inwoners van 55 jaar en ouder zijn op dinsdagmiddag van harte welkom tijdens de Soosmiddagen in De Meerkoet.

Creatief in De Meerkoet

Creatief in De Meerkoet

Tijdens workshops op dinsdagavond kunnen volwassenen gezamenlijk creatief aan de slag.

Vrij  biljarten in De Meerkoet

Vrij biljarten in De Meerkoet

Biljarten zonder competitieverplichtingen kan op dinsdag-en vrijdagavond in De Meerkoet.

Wandelgroep De Meerkoet

Wandelgroep De Meerkoet

Dorpshuis De Meerkoet is op woensdagochtend het start- en eindpunt van een ontspannen wandeling van ongeveer 1 uur.

Kindermiddag in De Meerkoet

Kindermiddag in De Meerkoet

Kinderen van 6 tot 12 jaar kunnen, om de week, naar de spelletjes- en knutselmiddag in De Meerkoet.

Koersbal in De Meerkoet

Koersbal in De Meerkoet

De grote zaal van De Meerkoet is een prima locatie om op donderdag koersbal te spelen.

Schilderen in De Meerkoet

Schilderen in De Meerkoet

Tekenen en schilderen in De Meerkoet. Sluit je aan bij Meer Schilders.

Meer Bewegen Voor Ouderen in De Meerkoet

Meer Bewegen Voor Ouderen in De Meerkoet

Meer Bewegen Voor Ouderen, wekelijks op donderdagochtend in De Meerkoet in Lisserbroek.

Onze openingstijden

De locaties van Maatvast zijn geopend wanneer de samenleving daar om vraagt. Dus ook buiten de reguliere openingstijden, in de avonden en weekeinden kunt u terecht voor de huur van een ruimte voor bijvoorbeeld een activiteit of vergadering. Neem voor vragen hierover contact op met de beheerder van de locatie van uw keuze.

• ma08:00 – 24:00
  • di08:00 – 24:00
  • wo08:00 – 24:00
  • do08:00 – 01:00
  • vr08:00 – 01:00
  • za08:00 – 01:00
  • zo08:00 – 24:00

Neem contact met ons op

Neem voor meer informatie of het gebruik van een ruimte telefonisch of per e-mail contact op met de beheerder, of laat een bericht achter met onderstaand contactformulier. Even langsgaan kan natuurlijk ook!

• Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.