Onze
locaties

Onze 26 locaties zijn dé plek voor inwoners uit Haarlemmermeer om elkaar te ontmoeten en activiteiten te ondernemen. Wij bieden initiatieven en activiteiten vanuit inwoners en vrijwilligers een plek in onze buurt- en dorpshuizen en jongerencentra.

Bent u op zoek naar een geschikte ruimte voor uw sociale of maatschappelijke activiteit? Geeft u een leuke cursus waar u inwoners uit uw buurt bij wilt betrekken? Onze locaties zijn hiervoor uitermate geschikt!

Ruimte gebruiken

Zoek op plaats:

Dorpshuis De Reede

Sinds 1 januari 2019 is ook dorpshuis De Reede in Rijsenhout een Maatvast-locatie

Dorpshuis Het Eiland

Aan de rand van Haarlemmermeer ligt Beinsdorp, met in het hart dorpshuis Het Eiland. Deze Maatvast-locatie is een ontmoetingsplek voor omwonenden van jong tot oud.

Wijkgebouw ’t Rietland

In Badhoevedorp is wijkgebouw ’t Rietland te vinden. Deze Maatvastlocatie is een belangrijke en unieke ontmoetingsplek voor senioren en 40+’ers uit Badhoevedorp en omstreken.

Dorpshuis Badhoevedorp

In Badhoevedorp staat het ‘jongste’ dorpshuis van Stichting Maatvast: dorpshuis Badhoevedorp. In dit multifunctionele gebouw zijn diverse diensten gevestigd, waaronder de buitenschoolse opvang van Small Steps, peuterspeelzaal SKH Spring in ’t Veld, en de GGD Jeugdgezondheidszorg.

Jongerencentrum Baddies

In Badhoevedorp is jongerencentrum Baddies te vinden. Deze Maatvast-locatie is een eigen plek voor jongeren, waar ze lekker zichzelf kunnen zijn.

Dorpshuis Marijke

In Burgerveen is het oudste dorpshuis van de Haarlemmermeer te vinden: Dorpshuis Marijke. Deze Maatvast-locatie heeft een rijke geschiedenis en is inmiddels de huiskamer voor het dorp.

Jongerencentrum Flex C

In Toolenburg in Hoofddorp is jongerencentrum Flex C te vinden. Deze Maatvast-locatie is een eigen plek voor jongeren, waar ze lekker zichzelf kunnen zijn zonder dat er iemand op hun vingers kijkt.

Jongerencentrum Studio 5

In de wijk Floriande in Hoofddorp is jongerencentrum Studio 5 te vinden. Deze Maatvast-locatie is een eigen plek voor jongeren, waar ze lekker zichzelf kunnen zijn zonder dat er iemand op hun vingers kijkt.

Wijkcentrum De Boskern

In de wijk Overbos, tegenover het Haarlemmermeerse bos, is Wijkcentrum De Boskern te vinden. Op deze Maatvast-locatie vinden talloze activiteiten plaats.

Wijkcentrum De Nieuwe Silo

In Graan voor Visch 14302 in Hoofddorp kunnen buurtbewoners terecht in Wijkcentrum De Nieuwe Silo. Op deze Maatvast-locatie komen verschillende generaties en culturen bij elkaar voor gezellige activiteiten en evenementen.

Sociaal Cultureel Centrum De Veste

In de wijk Toolenburg-Oost in Hoofddorp is Sociaal Cultureel Centrum De Veste te vinden. Deze Maatvast-locatie is voor buurtbewoners de centrale plek om elkaar te ontmoeten, te vergaderen of interessante activiteiten bij te wonen of te organiseren.

Sociaal Cultureel Centrum Het P-Punt

In het participatiepunt (P-Punt) kunt u terecht als u wilt werken aan uw toekomst. In een veilige en vertrouwde omgeving bespreekt u samen met de medewerkers van het P-Punt uw persoonlijke wensen en mogelijkheden.

Wijkcentrum ’t Kattegat

In het hart van de wijk Bornholm, in winkelcentrum Skagerhof, is wijkcentrum ’t Kattegat te vinden. Deze Maatvast-locatie bruist altijd van het leven en biedt ruimte voor talloze verschillende activiteiten.

Wijkcentrum De Amazone

In de wijk Toolenburg in Hoofddorp is wijkcentrum De Amazone te vinden. Deze Maatvast-locatie is al 23 jaar dé ontmoetingsplek voor buurtbewoners.

Wijkcentrum De Boerderij

Wijkcentrum de Boerderij ligt centraal in de wijk Pax in Hoofddorp-Oost, naast het winkelcentrum. Een mooie locatie geschikt voor allerlei activiteiten en bijeenkomsten.

Jongerencentrum De Nooduitgang

In Lisserbroek is jongerencentrum De Nooduitgang te vinden. Deze Maatvast-locatie is een eigen plek voor jongeren, waar ze lekker zichzelf kunnen zijn.

Dorpshuis De Meerkoet

Dorpshuis De Meerkoet kent een rijke geschiedenis en is al sinds 1970 een centrale ontmoetingsplek voor Lisserbroek. Een onmisbare faciliteit voor de Lisserbroekse gemeenschap, jong en oud.

Buurthuis Het Contact

Midden in de wijk Getsewoud, in Nieuw-Vennep, is Buurthuis Het Contact te vinden. De naam van deze Maatvast-locatie zegt eigenlijk al genoeg, want (ook) in Het Contact staan ontmoetingen centraal.

Jongerencentrum De Hype

In Nieuw-Vennep, vlakbij het station, vind je jongerencentrum De Hype. Deze Maatvast-locatie is een eigen plek voor jongeren waar ze lekker zichzelf kunnen zijn.

Het Ontmoetingscentrum

Midden in het centrum van Nieuw-Vennep, aan het nieuwe Harmonieplein, is Het Ontmoetingscentrum te vinden. De naam van deze Maatvast-locatie zegt eigenlijk al genoeg, want (ook) in het Ontmoetingscentrum staan ontmoetingen centraal.

Wijkgebouw Linquenda

Wijkgebouw Linquenda is dé ontmoetingsplaats voor bewoners van de gelijknamige wijk in Nieuw-Vennep. Deze Maatvast-locatie wordt veel gebruikt door lokale verenigingen en kent een uitgebreid activiteitenaanbod.

Dorpshuis d’Oude Waterwolf

Dorpshuis d’Oude Waterwolf is de huiskamer van Vijfhuizen. Inwoners kunnen er terecht voor gezelligheid of een activiteit, maar hebben er ook de ruimte om zelf iets te organiseren.

Jongerencentrum De Basis

In Zwanenburg is jongerencentrum De Basis te vinden. Deze Maatvast-locatie is een eigen plek voor jongeren, waar ze lekker zichzelf kunnen zijn zonder dat er iemand op hun vingers kijkt.

Dorpshuis de Vluchthaven

Dorpshuis “de Vluchthaven” staat in het hart van Lijnden en fungeert als dependance van het nabijgelegen dorpshuis Badhoevedorp.