Wijkcentrum De Boerderij

Wijkcentrum De Boerderij

Wijkcentrum de Boerderij ligt centraal in de wijk Pax in Hoofddorp-Oost. Direct gelegen naast het winkelcentrum.

Het gebouw herbergt vele lokale verenigingen zoals onder andere: muziekvereniging Excelsior Hoofddorp, de tafeltennisvereniging, de Computerclub Hoofddorp (CCH), de klaverjasclub, de bridgeclub, yogalessen, een amateurbierbrouwvereniging, een goochelclub, eetclub “de Wissel”, etc. Ook kunt u er terecht voor rijbewijskeuringen.

In het wijkcentrum worden diverse cursussen gegeven door Meerwaarde. Verder huisvest de locatie ook peuterspeelzaal “De Kleiduifjes” van Stichting Kinderopvang Haarlemmermeer (SKH).

Twee keer per maand wordt in De Boerderij het drukbezochte Dinner Cafe georganiseerd. Tegen een kleine bijdrage kunnen bezoekers genieten van een heerlijke maaltijd.

Er is voldoende parkeergelegenheid en de locatie is in de nabijheid van goed en snel openbaar vervoer.

Bij de contactgegevens staan ook de reguliere openingstijden van De Boerderij. Indien de gebruiker wil afwijken van deze tijden, kan dat altijd worden besproken met de beheerder.

Wilt u op de hoogte blijven van alle activiteiten die in de Boerderij plaatsvinden, ‘like’ ons dan op onze facebookpagina www.facebook.com

Faciliteiten

Wijkcentrum de Boerderij in Hoofddorp-Oost heeft de beschikking over de volgende faciliteiten:

– Barondersteuning
– Beamer
– TV presentatiescherm
– Draadloze microfoon/hifi-unit
– Flipover
– Gratis Wi-Fi

Ruimtes

Barruimte/ontmoetingsruimte: 95 m²
Grote zaal: 130 m²
Kleine zaal: 45 m²
Vergaderruimte: 15 m²

Contact Opnemen

U kunt telefonisch of per e-mail contact opnemen met de beheerder van de accommodatie. Even langsgaan is natuurlijk ook altijd mogelijk!

Contactgegevens

Beheerder:
Wichert Brommer

Adres:
Lutulistraat 139
2131 TG Hoofddorp

Telefoon:
023 – 56 34 622

Mobiel:

06-53 69 30 19

E-mail:
Boerderij@maatvast.nl

Bent u op zoek naar een geschikte ruimte voor uw sociale of maatschappelijke activiteit?
Geeft u een leuke cursus waar u inwoners uit uw buurt bij wilt betrekken? Onze locaties zijn hiervoor uitermate geschikt!

Maatvast hanteert de onderstaande regels bij het bepalen van de tarieven voor het gebruik van één van onze locaties:

  • Standaard tarief: voor niet maatschappelijke organisaties en voor politieke en religieuze instellingen.
  • Maatschappelijk professioneel tarief: voor professionele organisaties met een maatschappelijk doel en medewerkers in dienst.
  • Maatschappelijk tarief voor vrijwilligersinitiatieven: met een sociaal maatschappelijk doel op het gebied van ontspanning, ontwikkeling, informatie of advies. Afhankelijk van het soort initiatief waarvoor u van onze ruimtes gebruik wenst te maken, zijn er kortingen tot 100% mogelijk.

Heeft u behoefte aan meer informatie? Neem dan contact op met de beheerder van deze locatie.

Let op: Maatvast wil en kan niet concurrerend zijn ten opzichte van horeca-instellingen in Haarlemmermeer. Maatvast verhuurt daarom geen ruimtes voor festiviteiten waar commerciële bedrijven zoals horeca en zalencentra hun belangrijkste inkomsten van hebben. Ondanks de vele verzoeken die we krijgen voor de huur van een ruimte voor een familiefeest of verjaardag, kunnen we hier (mede vanwege de beperkingen die de horecavergunning ons oplegt) niet in voorzien.