Wijkcentrum De Amazone

Wijkcentrum De Amazone

In de wijk Toolenburg in Hoofddorp is wijkcentrum De Amazone te vinden. Deze Maatvast-locatie is al 23 jaar dé ontmoetingsplek voor buurtbewoners. In het centrum worden diverse activiteiten georganiseerd: van handwerken, schilderen en klaverjassen tot Engelse taallessen, yoga en spelletjesmiddagen.

Op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag is het centrum in de ochtend open voor inloop en een kop koffie. Om de week op woensdagavond kunnen buurtbewoners aanschuiven voor een gezellig buurtmaaltijd. Daarnaast is er op maandagmiddag de mogelijkheid om te komen lunchen. Wilt u komen lunchen of mee-eten? Aanmelden kan tot uiterlijk twee dagen van tevoren. Op de eerste zondag van de maand worden bezoekers tijdens de open inloop verrast met een wisselende activiteit: eerder werden met groot succes een bingo en een Amsterdamse middag georganiseerd.

Voor informatie over gebruik van het wijkcentrum, zaalhuur of activiteiten kunt u contact opnemen met de beheerder, Edith Vormer op 023 – 562 88 40 of op amazone@maatvast.nl. Even binnenlopen is natuurlijk ook altijd mogelijk!

Faciliteiten

Buurthuis De Amazone in Hoofddorp, Toolenburg heeft de beschikking over de volgende faciliteiten:

– Barondersteuning
– Beamer
– Flipover
– Gratis Wi-Fi
– Vergaderruimte met internet

Ruimtes

Grote zaal: 103 m² incl. barruimte
Kleine zaal: 40,5 m²
Hobbyruimte: 73,5 m²

Contact Opnemen

Neem voor meer informatie of het gebruik van een ruimte bij buurthuis De Amazone van Maatvast telefonisch of per e-mail contact op met de beheerder. Even langsgaan is natuurlijk ook mogelijk.

Contactgegevens

Beheerder: Edith Vormer
Adres: Mathilde Wibautstraat 22, 2135 MC Hoofddorp
Telefoon: 023 – 5628840
Mobiel:
E-mail: amazone@maatvast.nl

Bent u op zoek naar een geschikte ruimte voor uw sociale of maatschappelijke activiteit?
Geeft u een leuke cursus waar u inwoners uit uw buurt bij wilt betrekken? Onze locaties zijn hiervoor uitermate geschikt!

Maatvast hanteert de onderstaande regels bij het bepalen van de tarieven voor het gebruik van één van onze locaties:

  • Standaard tarief: voor niet maatschappelijke organisaties en voor politieke en religieuze instellingen.
  • Maatschappelijk professioneel tarief: voor professionele organisaties met een maatschappelijk doel en medewerkers in dienst.
  • Maatschappelijk tarief voor vrijwilligersinitiatieven: met een sociaal maatschappelijk doel op het gebied van ontspanning, ontwikkeling, informatie of advies. Afhankelijk van het soort initiatief waarvoor u van onze ruimtes gebruik wenst te maken, zijn er kortingen tot 100% mogelijk.

Heeft u behoefte aan meer informatie? Neem dan contact op met de beheerder van deze locatie.

Let op: Maatvast wil en kan niet concurrerend zijn ten opzichte van horeca-instellingen in Haarlemmermeer. Maatvast verhuurt daarom geen ruimtes voor festiviteiten waar commerciële bedrijven zoals horeca en zalencentra hun belangrijkste inkomsten van hebben. Ondanks de vele verzoeken die we krijgen voor de huur van een ruimte voor een familiefeest of verjaardag, kunnen we hier (mede vanwege de beperkingen die de horecavergunning ons oplegt) niet in voorzien.