Sociaal Cultureel Centrum de Veste

Sociaal Cultureel Centrum de Veste

De Veste ligt in de wijk Toolenburg-Oost in Hoofddorp gelegen tussen verschillende basisscholen, goed bereikbaar via openbaar vervoer of met de auto of fiets.

De locatie is gestart in 1989 als sociaal cultureel centrum. Als faciliteit voor bezoekers uit de wijk om elkaar te ontmoeten, te vergaderen of activiteiten te volgen/organiseren.

Voorbeelden van activiteiten zijn: biljarten, klaverjassen, yogalessen, bridgen, koffie inloop etc.

Iedere laatste vrijdag van de maand wordt er in De Veste een Eetcafe georganiseerd. Bezoekers nemen een maaltijd mee die vervolgens gezamenlijk wordt genuttigd.

Create De Veste is een creatieve activiteit binnen het sociaal cultureel centrum. Hier kunt u terecht voor de uitoefening van verschillende creatieve kunstvormen. Daarnaast is begin 2015 gestart met een Puzzelclub. Startmoment van deze club is het leggen van de grootste puzzel ter wereld.

Kom gerust een keer binnen kijken, als u nieuwsgierig bent geworden. Onder het genot van een kopje koffie of thee geven we u graag inzicht in de mogelijkheden. Ook kunt u natuurlijk zelf komen met leuke ideeen voor een activiteit.

Uiteraard mag u ons met vragen altijd bellen of mailen!

Faciliteiten

Sociaal Cultureel Centrum De Veste te Hoofddorp heeft de beschikking over de volgende faciliteiten:

Ruimtes

Ontmoetingsruimte: 130 m²
Vergaderruimte: 50 m²
Hobbyruimte: 64 m²

Contact Opnemen

U kunt telefonisch of per e-mail contact opnemen met de beheerder van de accommodatie. Even langsgaan is natuurlijk ook altijd mogelijk!

Contactgegevens

Beheerder:
Bert den Elzen

Adres:
Schuilenburg 3
2135 GJ Hoofddorp

Telefoon:
023 – 56 36 663

E-mail:
Veste@maatvast.nl

Bent u op zoek naar een geschikte ruimte voor uw sociale of maatschappelijke activiteit?
Geeft u een leuke cursus waar u inwoners uit uw buurt bij wilt betrekken? Onze locaties zijn hiervoor uitermate geschikt!

Maatvast hanteert de onderstaande regels bij het bepalen van de tarieven voor het gebruik van één van onze locaties:

  • Standaard tarief: voor niet maatschappelijke organisaties en voor politieke en religieuze instellingen.
  • Maatschappelijk professioneel tarief: voor professionele organisaties met een maatschappelijk doel en medewerkers in dienst.
  • Maatschappelijk tarief voor vrijwilligersinitiatieven: met een sociaal maatschappelijk doel op het gebied van ontspanning, ontwikkeling, informatie of advies. Afhankelijk van het soort initiatief waarvoor u van onze ruimtes gebruik wenst te maken, zijn er kortingen tot 100% mogelijk.

Heeft u behoefte aan meer informatie? Neem dan contact op met de beheerder van deze locatie.

Let op: Maatvast wil en kan niet concurrerend zijn ten opzichte van horeca-instellingen in Haarlemmermeer. Maatvast verhuurt daarom geen ruimtes voor festiviteiten waar commerciële bedrijven zoals horeca en zalencentra hun belangrijkste inkomsten van hebben. Ondanks de vele verzoeken die we krijgen voor de huur van een ruimte voor een familiefeest of verjaardag, kunnen we hier (mede vanwege de beperkingen die de horecavergunning ons oplegt) niet in voorzien.