Sociaal Cultureel Centrum de Veste

Sociaal Cultureel Centrum de Veste

In de wijk Toolenburg-Oost in Hoofddorp is Sociaal Cultureel Centrum De Veste te vinden. Deze Maatvast-locatie is voor buurtbewoners de centrale plek om elkaar te ontmoeten, te vergaderen of interessante activiteiten bij te wonen of te organiseren.

In het centrum worden verschillende activiteiten georganiseerd, van biljarten, bridge, sjoelen, tekenen, schilderen en klaverjassen tot yogalessen of een gezellige koffie-inloop. Ook de Turkse gemeenschap Hoofddorp komt elk weekend samen in de Veste. Daarnaast is iedere donderdag het buurtrestaurant geopend en wordt laatste vrijdag van de maand een Eetcafé georganiseerd, waarbij buurtbewoners een eigen maaltijd mee kunnen brengen om deze vervolgens gezellig samen te nuttigen.

Voor informatie over gebruik van het centrum, zaalhuur of activiteiten kunt u contact opnemen met de beheerder, Marco Goedhart, op 023 – 563 66 63 of op veste@maatvast.nl. Even binnenlopen is natuurlijk ook altijd mogelijk!

Faciliteiten

Sociaal Cultureel Centrum De Veste te Hoofddorp heeft de beschikking over de volgende faciliteiten:

Ruimtes

Ontmoetingsruimte: 130 m²
Hobbyruimte: 73 m²

Contact Opnemen

U kunt telefonisch of per e-mail contact opnemen met de beheerder van de accommodatie. Even langsgaan is natuurlijk ook altijd mogelijk!

Contactgegevens

Beheerder:
Marco Goedhart

Adres:
Schuilenburg 3
2135 GJ Hoofddorp

Telefoon:
023 – 56 36 663 of 06-48150896

E-mail:
Veste@maatvast.nl

Bent u op zoek naar een geschikte ruimte voor uw sociale of maatschappelijke activiteit?
Geeft u een leuke cursus waar u inwoners uit uw buurt bij wilt betrekken? Onze locaties zijn hiervoor uitermate geschikt!

Maatvast hanteert de onderstaande regels bij het bepalen van de tarieven voor het gebruik van één van onze locaties:

  • Standaard tarief: voor niet maatschappelijke organisaties en voor politieke en religieuze instellingen.
  • Maatschappelijk professioneel tarief: voor professionele organisaties met een maatschappelijk doel en medewerkers in dienst.
  • Maatschappelijk tarief voor vrijwilligersinitiatieven: met een sociaal maatschappelijk doel op het gebied van ontspanning, ontwikkeling, informatie of advies. Afhankelijk van het soort initiatief waarvoor u van onze ruimtes gebruik wenst te maken, zijn er kortingen tot 100% mogelijk.

Heeft u behoefte aan meer informatie? Neem dan contact op met de beheerder van deze locatie.

Let op: Maatvast wil en kan niet concurrerend zijn ten opzichte van horeca-instellingen in Haarlemmermeer. Maatvast verhuurt daarom geen ruimtes voor festiviteiten waar commerciële bedrijven zoals horeca en zalencentra hun belangrijkste inkomsten van hebben. Ondanks de vele verzoeken die we krijgen voor de huur van een ruimte voor een familiefeest of verjaardag, kunnen we hier (mede vanwege de beperkingen die de horecavergunning ons oplegt) niet in voorzien.