Sociaal Cultureel Centrum het P-Punt

Sociaal Cultureel Centrum het P-Punt

In het participatiepunt (P-Punt) kunt u terecht als u wilt werken aan uw toekomst. In een veilige en vertrouwde omgeving bespreekt u samen met de medewerkers van het P-Punt uw persoonlijke wensen en mogelijkheden. U krijgt de kans te ervaren wat uw talenten zijn en leert door het volgen van verschillende trainingen nieuwe vaardigheden. In het P-Punt wordt nauw samengewerkt tussen Stichting Maatvast en welzijnsorganisatie MeerWaarde.

Mocht u gebruik willen maken van onze faciliteiten na 17:00 uur dan kunt u contact met ons opnemen. Al onze ruimtes zijn toegankelijk voor rolstoelen en minder validen.

Tip: Het P-Punt beschikt over voldoende parkeergelegenheid, bij drukke dagen kunt u parkeren in de wijk en dient u gebruik te maken van een parkeerschijf (blauwe zone).

Faciliteiten

Het participatiepunt (P-Punt) in Hoofddorp heeft de beschikking over de volgende faciliteiten:

– Keuken (t.b.v. kooklessen)
– Beamer
– Presentatiescherm
– Flipover
– Wi-Fi
– TV/DVD
– White Board

Ruimtes

Crearuimte: 63 m²
Flexruimte: 40 m²
Activiteitsruimte: 63 m²

Contact opnemen
Neem voor meer informatie of het gebruik van een ruimte bij het P-Punt van Maatvast in Graan voor Visch in Hoofddorp telefonisch of per e-mail contact op met de beheerder. Even langsgaan is natuurlijk ook mogelijk.

Contactgegevens
Beheerder: Monica Tromp
Adres: Graan voor Visch 14301, 2132 VJ Hoofddorp
Telefoon: 023 – 5635082/06-41251279
E-mail: P-Punt@maatvast.nl

Bent u op zoek naar een geschikte ruimte voor uw sociale of maatschappelijke activiteit?
Geeft u een leuke cursus waar u inwoners uit uw buurt bij wilt betrekken? Onze locaties zijn hiervoor uitermate geschikt!

Maatvast hanteert de onderstaande regels bij het bepalen van de tarieven voor het gebruik van één van onze locaties:

  • Standaard tarief: voor niet maatschappelijke organisaties en voor politieke en religieuze instellingen.
  • Maatschappelijk professioneel tarief: voor professionele organisaties met een maatschappelijk doel en medewerkers in dienst.
  • Maatschappelijk tarief voor vrijwilligersinitiatieven: met een sociaal maatschappelijk doel op het gebied van ontspanning, ontwikkeling, informatie of advies. Afhankelijk van het soort initiatief waarvoor u van onze ruimtes gebruik wenst te maken, zijn er kortingen tot 100% mogelijk.

Heeft u behoefte aan meer informatie? Neem dan contact op met de beheerder van deze locatie.

Let op: Maatvast wil en kan niet concurrerend zijn ten opzichte van horeca-instellingen in Haarlemmermeer. Maatvast verhuurt daarom geen ruimtes voor festiviteiten waar commerciële bedrijven zoals horeca en zalencentra hun belangrijkste inkomsten van hebben. Ondanks de vele verzoeken die we krijgen voor de huur van een ruimte voor een familiefeest of verjaardag, kunnen we hier (mede vanwege de beperkingen die de horecavergunning ons oplegt) niet in voorzien.