Ontmoetingscentrum ’t Rietland

Ontmoetingscentrum ’t Rietland

’t Rietland is een belangrijke en unieke ontmoetingsplek voor de senioren en 40+’ers van Badhoevedorp e.o. en heeft daarmee een zeer belangrijke sociale functie.

Men kan hier van maandag t/m vrijdag van 09:00–16:30 uur terecht voor een kopje koffie, gezellig praatje of om een krant en/of boek te lezen. Met behulp van de grote groep actieve vrijwilligers worden in ’t Rietland veel cursussen en activiteiten georganiseerd zoals: computercursussen, yoga, bridge en klaverjassen. Op afspraak kan een bezoek worden gebracht aan de schoonheidsspecialiste en pedicure.

Op de laatste drie vrijdagen van de maand worden de zeer succesvolle buurtmaaltijden georganiseerd. Iedere keer wordt er weer een smakelijk menu op geserveerd en er is plaats voor 30 gasten. Vooraf inschrijven is noodzakelijk.

De populaire en druk bezochte bingo wordt op de eerste vrijdagmiddag van de maand gehouden. Regelmatig worden er succesvolle kinderbingo’s voor opa’s en oma’s met kleinkinderen georganiseerd.

Iedere vierde woensdag van de maand is het Repair Café van 9.30 tot 12.00 uur.
Elke derde donderdag van de maand Nostalgie.

Er worden ook kortlopende computercursussen in ’t Rietland georganiseerd. Deze worden gegeven op woensdagmiddag van 13.30-16.00 uur en donderdagochtend van 9.00-11.30 uur Neem voor meer informatie over de computercursussen contact op met Dolf van Laar van Seniorweb via 023-5620017.

In ontmoetingscentrum ’t Rietland is ook een ouderenadviseur en een sociaal raadslid aanwezig.

Vier zondagen in de maand is de Sociëteit geopend van 12.00 tot 16.00 uur.

Ook kunt u heerlijk genieten van de mooie tuin van ontmoetingscentrum ’t Rietland met jeu de boulesbaan.

Kom gerust eens langs bij ’t Rietland! Er is voldoende parkeergelegenheid aanwezig en ’t Rietland is goed bereikbaar met het openbaar vervoer.

Op de hoogte blijven van alle activiteiten? Like de Facebookpagina van ontmoetingscentrum ’t Rietland

Faciliteiten

’t Rietland heeft de beschikking over de volgende faciliteiten:

– Barondersteuning
– Beamer
– TV presentatiescherm
– Draadloze microfoon-unit
– Gratis Wi-Fi
– Spiegelwand in lokaal 1 (twee meter breed)
– Ringleiding in soosruimte en lokaal 2
– Whiteboards in de lokalen
– 2 invalidentoiletten
– Accommodatie is rolstoelvriendelijk

Ruimtes

Soosruimte: 188 m²
Lokaal 1: 42 m²
Lokaal 2: 40 m²
Kantoorruimte 1
Kantoorruimte 2

Contact Opnemen

Neem voor meer informatie of het gebruik van een ruimte bij ontmoetingscentrum ’t Rietland van Maatvast telefonisch of per e-mail contact op met de beheerder. Even langsgaan is natuurlijk ook mogelijk.

Contactgegevens

Beheerder: Gerda Popken
Adres: Chr. Huygensstraat 21 1171 XL Badhoevedorp
Telefoon: 020 – 65 94 444
Mobiel: 06 – 15 40 84 65
E-mail: rietland@maatvast.nl

Like de Facebookpagina van ontmoetingscentrum ’t Rietland

Bent u op zoek naar een geschikte ruimte voor uw sociale of maatschappelijke activiteit?
Geeft u een leuke cursus waar u inwoners uit uw buurt bij wilt betrekken? Onze locaties zijn hiervoor uitermate geschikt!

Maatvast hanteert de onderstaande regels bij het bepalen van de tarieven voor het gebruik van één van onze locaties:

  • Standaard tarief: voor niet maatschappelijke organisaties en voor politieke en religieuze instellingen.
  • Maatschappelijk professioneel tarief: voor professionele organisaties met een maatschappelijk doel en medewerkers in dienst.
  • Maatschappelijk tarief voor vrijwilligersinitiatieven: met een sociaal maatschappelijk doel op het gebied van ontspanning, ontwikkeling, informatie of advies. Afhankelijk van het soort initiatief waarvoor u van onze ruimtes gebruik wenst te maken, zijn er kortingen tot 100% mogelijk.

Heeft u behoefte aan meer informatie? Neem dan contact op met de beheerder van deze locatie.

Let op: Maatvast wil en kan niet concurrerend zijn ten opzichte van horeca-instellingen in Haarlemmermeer. Maatvast verhuurt daarom geen ruimtes voor festiviteiten waar commerciële bedrijven zoals horeca en zalencentra hun belangrijkste inkomsten van hebben. Ondanks de vele verzoeken die we krijgen voor de huur van een ruimte voor een familiefeest of verjaardag, kunnen we hier (mede vanwege de beperkingen die de horecavergunning ons oplegt) niet in voorzien.