Medisch Centrum De Meerkoet

Medisch Centrum De Meerkoet

Het Medisch Centrum is niet meer weg te denken in Lisserbroek. Inmiddels hebben veel disciplines, zowel medisch als maatschappelijk een plek gevonden in het Medisch Centrum.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de beheerder van De Meerkoet: Sandy Goezinne.


Faciliteiten

 

 

Contact Opnemen

U kunt telefonisch of per e-mail contact opnemen met de beheerder van de accommodatie. Even langsgaan is natuurlijk ook altijd mogelijk!

Contactgegevens

Beheerder:
Sandy Goezinne

Adres:
Krabbescheerstraat 1
2165 XG Lisserbroek

Telefoon:
0252 – 41 34 57

Website:
www.lisserbroek-sdl.nl

E-mail:

Meerkoet@maatvast.nl

Maatvast hanteert de onderstaande regels bij het bepalen van de tarieven voor het gebruik van één van onze locaties:

  • Standaard tarief: voor niet maatschappelijke organisaties en voor politieke en religieuze instellingen.
  • Maatschappelijk professioneel tarief: voor professionele organisaties met een maatschappelijk doel en medewerkers in dienst.
  • Maatschappelijk tarief voor vrijwilligersinitiatieven: met een sociaal maatschappelijk doel op het gebied van ontspanning, ontwikkeling, informatie of advies. Afhankelijk van het soort initiatief waarvoor u van onze ruimtes gebruik wenst te maken, zijn er kortingen tot 100% mogelijk.

Heeft u behoefte aan meer informatie? Neem dan contact op met de beheerder van deze locatie.

Let op: Maatvast wil en kan niet concurrerend zijn ten opzichte van horeca-instellingen in Haarlemmermeer. Maatvast verhuurt daarom geen ruimtes voor festiviteiten waar commerciële bedrijven zoals horeca en zalencentra hun belangrijkste inkomsten van hebben. Ondanks de vele verzoeken die we krijgen voor de huur van een ruimte voor een familiefeest of verjaardag, kunnen we hier (mede vanwege de beperkingen die de horecavergunning ons oplegt) niet in voorzien.