Jongerencentrum De Hype

Jongerencentrum De Hype

In de Hype worden inloopavonden, workshops en tienerfeesten georganiseerd. Jongeren worden daarnaast ook zelf in de gelegenheid gesteld activiteiten te ontwikkelen. Denk hierbij aan disco- of bandavonden. Ondersteuning bij de organisatie is altijd mogelijk. Op deze manier biedt De Hype jongeren een veilige omgeving waar zij zich kunnen ontplooien en hun eigen ideeën kunnen ontwikkelen.

Heb je interesse een activiteit bij te wonen of te organiseren? Of lijkt het je wat om als vrijwilliger of stagiair actief te zijn? Neem dan contact met ons op!

De locatie ligt op 5 minuten afstand van het NS station. Buslijn 90 stopt voor de deur (halte Akkerstraat). Er is een beperkt aantal parkeerplaatsen beschikbaar.

Op de hoogte blijven van alle activiteiten? Volg ons via:

Website: www.jcdehype.nl
Facebook: www.facebook.nl/jcdehype
Instagram: www.instagram.com/jc_de_hype

Faciliteiten

Jongerencentrum De Hype in Nieuw-Vennep heeft de beschikking over de volgende faciliteiten:

– Barondersteuning
– Tafeltennistafel / voetbaltafel
– Draadloze microfoon-unit
– Gratis Wi-Fi
– Mengtafel / cd spelers
– Discotheek verlichting
– Garderobe
– Tuin / rookplaats
– Podium

Ruimtes

Grote zaal: 100 m² (podium 28m²)
Kleine zaal: 50 m²

Contact opnemen

Neem voor meer informatie of het gebruik van een ruimte bij jongerencentrum de Hype van Maatvast telefonisch of per e-mail contact op met de beheerder. Even langsgaan is natuurlijk ook mogelijk

Contactgegevens

Beheerder: Jordy van Duin
Adres: Venneperweg 298 2153 AE Nieuw-Vennep
Telefoon: 0252 – 62 42 00

Website: www.jcdehype.nl
Facebook: www.facebook.nl/jcdehype
Instagram: www.instagram.com/jc_de_hype
E-mail: Hype@maatvast.nl

Bent u op zoek naar een geschikte ruimte voor uw sociale of maatschappelijke activiteit?
Geeft u een leuke cursus waar u inwoners uit uw buurt bij wilt betrekken? Onze locaties zijn hiervoor uitermate geschikt!

Maatvast hanteert de onderstaande regels bij het bepalen van de tarieven voor het gebruik van één van onze locaties:

  • Standaard tarief: voor niet maatschappelijke organisaties en voor politieke en religieuze instellingen.
  • Maatschappelijk professioneel tarief: voor professionele organisaties met een maatschappelijk doel en medewerkers in dienst.
  • Maatschappelijk tarief voor vrijwilligersinitiatieven: met een sociaal maatschappelijk doel op het gebied van ontspanning, ontwikkeling, informatie of advies. Afhankelijk van het soort initiatief waarvoor u van onze ruimtes gebruik wenst te maken, zijn er kortingen tot 100% mogelijk.

Heeft u behoefte aan meer informatie? Neem dan contact op met de beheerder van deze locatie.

Let op: Maatvast wil en kan niet concurrerend zijn ten opzichte van horeca-instellingen in Haarlemmermeer. Maatvast verhuurt daarom geen ruimtes voor festiviteiten waar commerciële bedrijven zoals horeca en zalencentra hun belangrijkste inkomsten van hebben. Ondanks de vele verzoeken die we krijgen voor de huur van een ruimte voor een familiefeest of verjaardag, kunnen we hier (mede vanwege de beperkingen die de horecavergunning ons oplegt) niet in voorzien.