Jongerencentrum Baddies

Jongerencentrum Baddies in vijf stappen

 1. Baddies is een jongerencentrum aan de Snelliuslaan in Badhoevedorp. Op woensdag, vrijdag en zondag is Baddies opengesteld voor jongeren van groep 7&8. BHV en toezicht is aanwezig.
  Het jongerencentrum is er voor iedereen in de leeftijd van 10 t/m 21 jaar, daar gaan wij dan andere momenten voor open.
 2. In Baddies wordt geen alcohol geschonken! Drugsgebruik is verboden. Er is continu persoonlijk toezicht en er wordt ook gebruik gemaakt van cameratoezicht.
  Iedereen gaat respectvol met elkaar en elkaars spullen om. Men houdt zich aan de geldende huisregels.
 3. Er worden in Baddies verschillende activiteiten georganiseerd, zoals workshops, creatieve en spelactiviteiten, meidenavonden en meer. Voor sommige activiteiten zijn voorwaarden voor deelname. Er is vooral veel ruimte voor eigen initiatieven, dus wij horen graag van jou wat er in Baddies gedaan zou moeten worden.
 4. Baddies kan ook worden ingezet voor andere maatschappelijke doelen, zoals onderwijsdoeleinden, bijeenkomsten en meer. Verhuur van de accommodatie is onder voorwaarden ook mogelijk.
  Wij zijn altijd benieuwd naar uw ideeën en helpen u graag deze te realiseren!
 5. Het beheer en de exploitatie van Baddies is de verantwoordelijkheid van Stichting Maatvast Haarlemmermeer. Op locatie zijn de beheerders uw contactpersoon.

Op de hoogte blijven van alle activiteiten? Volg ons via:

Faciliteiten

– Bar met snacks en drankjes
– Beamer
– Televisie
– Draadloze microfoon-unit
– DJ-booth
– DJ-set
– Lichtshow
– Groot scherm
– Spelcomputers
– Flipperkast
– Tafelvoetbal
– Ping pong tafel
– Gratis Wifi
– Tafels en stoelen
– Darts
– Spelletjes
– Tijdschriften

Contact opnemen
Neem voor meer informatie of het gebruik van een ruimte bij Jongerencentrum Baddies van Maatvast telefonisch of per e-mail contact op met de beheerder. Even langsgaan is natuurlijk ook mogelijk.
Contactgegevens
Beheerder: Mariana Zinga
Adres: Snelliuslaan 35 1171 CZ Badhoevedorp
Telefoon: 020– 44 90 696
Mobiel: 06- 41 66 79 41

Bent u op zoek naar een geschikte ruimte voor uw sociale of maatschappelijke activiteit?
Geeft u een leuke cursus waar u inwoners uit uw buurt bij wilt betrekken? Onze locaties zijn hiervoor uitermate geschikt!

Maatvast hanteert de onderstaande regels bij het bepalen van de tarieven voor het gebruik van één van onze locaties:

 • Standaard tarief: voor niet maatschappelijke organisaties en voor politieke en religieuze instellingen.
 • Maatschappelijk professioneel tarief: voor professionele organisaties met een maatschappelijk doel en medewerkers in dienst.
 • Maatschappelijk tarief voor vrijwilligersinitiatieven: met een sociaal maatschappelijk doel op het gebied van ontspanning, ontwikkeling, informatie of advies. Afhankelijk van het soort initiatief waarvoor u van onze ruimtes gebruik wenst te maken, zijn er kortingen tot 100% mogelijk.

Heeft u behoefte aan meer informatie? Neem dan contact op met de beheerder van deze locatie.

Let op: Maatvast wil en kan niet concurrerend zijn ten opzichte van horeca-instellingen in Haarlemmermeer. Maatvast verhuurt daarom geen ruimtes voor festiviteiten waar commerciële bedrijven zoals horeca en zalencentra hun belangrijkste inkomsten van hebben. Ondanks de vele verzoeken die we krijgen voor de huur van een ruimte voor een familiefeest of verjaardag, kunnen we hier (mede vanwege de beperkingen die de horecavergunning ons oplegt) niet in voorzien.