Het Ontmoetingscentrum

Het Ontmoetingscentrum

Het Ontmoetingscentrum aan het nieuwe Harmonieplein in het centrum van Nieuw-Vennep is een locatie waarvan de naam eigenlijk alles zegt! Ontmoeting staat bij ons centraal. Het Ontmoetingscentrum doet dienst als tweede huiskamer voor alle Nieuw-Vennepers die hier gebruik van willen maken.

U kunt bij ons terecht voor diverse creatieve activiteiten, yoga, tai chi, zang, biljarten, klaverjassen en nog veel meer. Ook hebben wij diverse diensten in huis waaronder de trombosedienst, rijbewijskeuringen, ouderenadvies en voedingsadvies. Gewoon binnen lopen voor een kop koffie kan natuurlijk altijd.

We staan open voor nieuwe initiatieven en zijn altijd op zoek naar vrijwilligers om ons gezellige team te versterken.

Faciliteiten

Het Ontmoetingscentrum aan het nieuwe Harmonieplein in het centrum van Nieuw-Vennep heeft de beschikking over de volgende faciliteiten:

– Lift
– Toegankelijk voor minder validen
– Gratis parkeren
– Beamer / Flipover
– Microfoon
– Barondersteuning

Ruimtes

Bar / ontmoetingsruimte: 110 m²
Biljarthoek: 35 m²
Huiskamer: 30 m²
Bewegingsruimte: 75 m²
Hobby- /vergaderruimte: 55 m²
Spreekkamer: 15 m²

Contact Opnemen

U kunt telefonisch of per e-mail contact opnemen met de medewerkers van de accommodatie. Even langsgaan is natuurlijk ook altijd mogelijk!

Contactgegevens

Team OC:

Petra Zwetsloot (beheerder), telefoonnummer: 06-31248264

Jose van Berkel
Mw. Lydia Hibbel

Adres:
Elemastraat 65
2151 AJ Nieuw-Vennep

Telefoon:
0252 – 68 61 38

E-mail:
Ontmoetingscentrum@maatvast.nl

Bent u op zoek naar een geschikte ruimte voor uw sociale of maatschappelijke activiteit?
Geeft u een leuke cursus waar u inwoners uit uw buurt bij wilt betrekken? Onze locaties zijn hiervoor uitermate geschikt!

Maatvast hanteert de onderstaande regels bij het bepalen van de tarieven voor het gebruik van één van onze locaties:

  • Standaard tarief: voor niet maatschappelijke organisaties en voor politieke en religieuze instellingen.
  • Maatschappelijk professioneel tarief: voor professionele organisaties met een maatschappelijk doel en medewerkers in dienst.
  • Maatschappelijk tarief voor vrijwilligersinitiatieven: met een sociaal maatschappelijk doel op het gebied van ontspanning, ontwikkeling, informatie of advies. Afhankelijk van het soort initiatief waarvoor u van onze ruimtes gebruik wenst te maken, zijn er kortingen tot 100% mogelijk.

Heeft u behoefte aan meer informatie? Neem dan contact op met de beheerder van deze locatie.

Let op: Maatvast wil en kan niet concurrerend zijn ten opzichte van horeca-instellingen in Haarlemmermeer. Maatvast verhuurt daarom geen ruimtes voor festiviteiten waar commerciële bedrijven zoals horeca en zalencentra hun belangrijkste inkomsten van hebben. Ondanks de vele verzoeken die we krijgen voor de huur van een ruimte voor een familiefeest of verjaardag, kunnen we hier (mede vanwege de beperkingen die de horecavergunning ons oplegt) niet in voorzien.