Dorpshuis De Vluchthaven

Dorpshuis De Vluchthaven van Maatvast in Lijnden heeft de beschikking over de volgende faciliteiten:

Contact opnemen
Dorpshuis De Vluchthaven functioneert als dependance van het nabijgelegen dorpshuis Badhoevedorp. Neem voor meer informatie of het gebruik van een ruimte bij Dorpshuis De Vluchthaven dan ook telefonisch of per e-mail contact op met het personeel van het dorpshuis Badhoevedorp. Daar even langsgaan kan natuurlijk ook. Het dorpshuis Badhoevedorp is gelegen aan de Snelliuslaan 35 in Badhoevedorp.

Contactgegevens De Vluchthaven

Beheerder: team Badhoevedorp: Ruud, Noortje, Tine en Sylvia

Adres: Schipholweg 649, 1175 KR Lijnden
Telefoonnummer: 020-449 0696 (dorpshuis Badhoevedorp)
E-mail: dorpshuis-badhoevedorp@maatvast.nl

Bent u op zoek naar een geschikte ruimte voor uw sociale of maatschappelijke activiteit? Geeft u een leuke cursus waar u inwoners uit uw buurt bij wilt betrekken? Onze locaties zijn hiervoor uitermate geschikt! Maatvast hanteert de onderstaande regels bij het bepalen van de tarieven voor het gebruik van één van onze locaties:

  • Standaard tarief: voor niet maatschappelijke organisaties en voor politieke en religieuze instellingen.
  • Maatschappelijk professioneel tarief: voor professionele organisaties met een maatschappelijk doel en medewerkers in dienst.
  • Maatschappelijk tarief voor vrijwilligersinitiatieven: met een sociaal maatschappelijk doel op het gebied van ontspanning, ontwikkeling, informatie of advies. Afhankelijk van het soort initiatief waarvoor u van onze ruimtes gebruik wenst te maken, zijn er kortingen tot 100% mogelijk.

Heeft u behoefte aan meer informatie? Neem dan contact op met de beheerder van deze locatie.

Let op: Maatvast wil en kan niet concurrerend zijn ten opzichte van horeca-instellingen in Haarlemmermeer. Maatvast verhuurt daarom geen ruimtes voor festiviteiten waar commerciële bedrijven zoals horeca en zalencentra hun belangrijkste inkomsten van hebben. Ondanks de vele verzoeken die we krijgen voor de huur van een ruimte voor een familiefeest of verjaardag, kunnen we hier (mede vanwege de beperkingen die de horecavergunning ons oplegt) niet in voorzien.