Dorpshuis Badhoevedorp

Dorpshuis Badhoevedorp

Sinds april 2016 is Stichting Maatvast de trotse beheerder van het nieuw gebouwde dorpshuis in Badhoevedorp aan de Snelliuslaan. In het prachtige multifunctionele gebouw hebben een aantal vaste huurders hun plek gevonden zoals kinderopvangorganisatie Small Steps, SKH Spring in ’t Veld, GGD Jeugdgezondheidszorg, Galerie Kunst 2001 en Kindercircus Acrobatico.

Alle doelgroepen, van jong tot oud, zijn welkom in het dorpshuis. De locatie is rolstoelvriendelijk dus ook goed toegankelijk voor mensen met een beperking.

In het dorpshuis is ook jongerencentrum Baddies gevestigd zodat ook de jongeren van Badhoevedorp een thuishonk hebben voor activiteiten of om gewoon te ‘chillen’.

De locatie is voorzien van een bar en een centrale ontmoetingsruimte. Bij zonnig weer is er de mogelijkheid om heerlijk te genieten van het terras aan de achterzijde van het dorpshuis.

Het Dorpshuis Badhoevedorp is goed bereikbaar en beschikt over ruime gratis parkeergelegenheid.

Tijdens schoolvakanties is het mogelijk dat het Dorpshuis Badhoevedorp op andere tijden geopend is. Op aanvraag zijn aangepaste openingstijden mogelijk.

Op de hoogte blijven van alle activiteiten? Like de Facebookpagina van Dorpshuis Badhoevedorp

Dorpshuis Badhoevedorp heeft de beschikking over de volgende faciliteiten:

– Beamer
– TV
– DVD speler
– Draadloze microfoon-unit
– Flipover
– Geluidsinstallatie
– Invalidetoilet
– Damestoilet met babyinrichting
– Kindertoiletten

Contact Opnemen

Neem voor meer informatie of het gebruik van een ruimte bij Dorpshuis Badhoevedorp van Maatvast telefonisch of per e-mail contact op met de beheerder. Even langsgaan is natuurlijk ook mogelijk. Tijdens schoolvakanties is het mogelijk dat het Dorpshuis Badhoevedorp op andere tijden geopend is. Op aanvraag zijn aangepaste openingstijden mogelijk.

Contactgegevens

Beheerder: team dorpshuis: Ruud, Noortje, Tine en Sylvia
Adres: Snelliuslaan 35 1171 CZ Badhoevedorp
Telefoon: 020- 4490696
E-mail: dorpshuis-badhoevedorp@maatvast.nl

Like de Facebookpagina van Dorpshuis Badhoevedorp

Bent u op zoek naar een geschikte ruimte voor uw sociale of maatschappelijke activiteit?
Geeft u een leuke cursus waar u inwoners uit uw buurt bij wilt betrekken? Onze locaties zijn hiervoor uitermate geschikt!

Maatvast hanteert de onderstaande regels bij het bepalen van de tarieven voor het gebruik van één van onze locaties:

  • Standaard tarief: voor niet maatschappelijke organisaties en voor politieke en religieuze instellingen.
  • Maatschappelijk professioneel tarief: voor professionele organisaties met een maatschappelijk doel en medewerkers in dienst.
  • Maatschappelijk tarief voor vrijwilligersinitiatieven: met een sociaal maatschappelijk doel op het gebied van ontspanning, ontwikkeling, informatie of advies. Afhankelijk van het soort initiatief waarvoor u van onze ruimtes gebruik wenst te maken, zijn er kortingen tot 100% mogelijk.

Heeft u behoefte aan meer informatie? Neem dan contact op met de beheerder van deze locatie.

Let op: Maatvast wil en kan niet concurrerend zijn ten opzichte van horeca-instellingen in Haarlemmermeer. Maatvast verhuurt daarom geen ruimtes voor festiviteiten waar commerciële bedrijven zoals horeca en zalencentra hun belangrijkste inkomsten van hebben. Ondanks de vele verzoeken die we krijgen voor de huur van een ruimte voor een familiefeest of verjaardag, kunnen we hier (mede vanwege de beperkingen die de horecavergunning ons oplegt) niet in voorzien.