Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG)

Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG)

Het Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG) Haarlemmermeer is de plek waar ouders, kinderen, jongeren tot 23 jaar en professionals dagelijks terecht kunnen met hun vragen over opgroeien en opvoeden. Bijvoorbeeld over pesten, scheiden, lastig of teruggetrokken gedrag, school(keuze), relaties, seksualiteit en drugs. Het CJG biedt gratis advies, ondersteuning en hulp op maat. Wie dat wil, kan zijn vraag anoniem stellen. Er wordt binnen 48 uur op uw vraag gereageerd.

In het zorgverzamelgebouw hebben alleen organisaties een plek die passen in de doelstelling van het CJG. Bij aanvragen voor ruimten vindt hierop een toets plaats.

Er is een ruime parkeergelegenheid (niet parkeren buiten de vakken), bij drukke dagen kunt u parkeren in de wijk en dient u gebruik te maken een parkeerschijf (blauwe zone) max. 2 uur.

 

 

Geen faciliteiten bekend.

Contact Opnemen

U kunt telefonisch of per e-mail contact opnemen met de beheerder van de accommodatie of de receptie. Even langsgaan is natuurlijk ook altijd mogelijk!

Contactgegevens

Beheerder: Tiny Guit
Adres: Graan voor Visch 14302, 2132 VJ Hoofddorp-Oost

Telefoon:
023 – 55 41 588 (CJG)
023 – 78 91 777 (GGD/Cons.bureau)

Website:
www.cjghaarlemmermeer.nl/

E-mail
info@cjghaarlemmermeer.nl

Bent u op zoek naar een geschikte ruimte voor uw sociale of maatschappelijke activiteit?
Geeft u een leuke cursus waar u inwoners uit uw buurt bij wilt betrekken? Onze locaties zijn hiervoor uitermate geschikt!

Maatvast hanteert de onderstaande regels bij het bepalen van de tarieven voor het gebruik van één van onze locaties:

  • Standaard tarief: voor niet maatschappelijke organisaties en voor politieke en religieuze instellingen.
  • Maatschappelijk professioneel tarief: voor professionele organisaties met een maatschappelijk doel en medewerkers in dienst.
  • Maatschappelijk tarief voor vrijwilligersinitiatieven: met een sociaal maatschappelijk doel op het gebied van ontspanning, ontwikkeling, informatie of advies. Afhankelijk van het soort initiatief waarvoor u van onze ruimtes gebruik wenst te maken, zijn er kortingen tot 100% mogelijk.

Heeft u behoefte aan meer informatie? Neem dan contact op met de beheerder van deze locatie.

Let op: Maatvast wil en kan niet concurrerend zijn ten opzichte van horeca-instellingen in Haarlemmermeer. Maatvast verhuurt daarom geen ruimtes voor festiviteiten waar commerciële bedrijven zoals horeca en zalencentra hun belangrijkste inkomsten van hebben. Ondanks de vele verzoeken die we krijgen voor de huur van een ruimte voor een familiefeest of verjaardag, kunnen we hier (mede vanwege de beperkingen die de horecavergunning ons oplegt) niet in voorzien.