Buurthuis Het Contact

Buurthuis Het Contact

Buurthuis Het Contact, het voormalige In Het Zomerpark, ligt midden in de wijk Getsewoud. U kunt bij ons terecht voor al uw vergaderingen en bijeenkomsten. Elke woensdagmiddag is er een knutselclub speciaal voor de kids en elke eerste vrijdag van de maand wordt een kinderdisco georganiseerd door het activiteitenteam Getsewoud.

Wij zijn op zoek naar buurtbewoners die het leuk vinden om nieuwe activiteiten op te zetten en te begeleiden. Bij interesse kunt u bellen of mailen met de beheerder, Petra Zwetsloot.

Faciliteiten

Buurthuis het Contact in Nieuw-Vennep heeft de beschikking over de volgende faciliteiten:

– Toegankelijk voor minder validen
– Beamer / flipover
– Barondersteuning

Ruimtes

Grote zaal: 150 m²
Vergader- / crea-ruimte: 35 m²
Vergader- / crea-ruimte 2: 60 m²

Contact Opnemen

U kunt telefonisch of per e-mail contact opnemen met de beheerder van de accommodatie. Even langsgaan is natuurlijk ook altijd mogelijk!

Contactgegevens

Beheerder:
Petra Zwetsloot

Adres:
Sandestein 42
2151 KG Nieuw-Vennep

Telefoon:
0252 – 62 12 59

E-mail:
contact@maatvast.nl

Bent u op zoek naar een geschikte ruimte voor uw sociale of maatschappelijke activiteit?
Geeft u een leuke cursus waar u inwoners uit uw buurt bij wilt betrekken? Onze locaties zijn hiervoor uitermate geschikt!

Maatvast hanteert de onderstaande regels bij het bepalen van de tarieven voor het gebruik van één van onze locaties:

  • Standaard tarief: voor niet maatschappelijke organisaties en voor politieke en religieuze instellingen.
  • Maatschappelijk professioneel tarief: voor professionele organisaties met een maatschappelijk doel en medewerkers in dienst.
  • Maatschappelijk tarief voor vrijwilligersinitiatieven: met een sociaal maatschappelijk doel op het gebied van ontspanning, ontwikkeling, informatie of advies. Afhankelijk van het soort initiatief waarvoor u van onze ruimtes gebruik wenst te maken, zijn er kortingen tot 100% mogelijk.

Heeft u behoefte aan meer informatie? Neem dan contact op met de beheerder van deze locatie.

Let op: Maatvast wil en kan niet concurrerend zijn ten opzichte van horeca-instellingen in Haarlemmermeer. Maatvast verhuurt daarom geen ruimtes voor festiviteiten waar commerciële bedrijven zoals horeca en zalencentra hun belangrijkste inkomsten van hebben. Ondanks de vele verzoeken die we krijgen voor de huur van een ruimte voor een familiefeest of verjaardag, kunnen we hier (mede vanwege de beperkingen die de horecavergunning ons oplegt) niet in voorzien.