Kerstmaaltijden ondersteunt door Rotary

In navolging van de geslaagde kerstdiners in 2017 organiseert Maatvast ook dit jaar op maar liefst 18 Maatvast locaties een gratis kerstdiner/-brunch  voor mensen die een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Deze maaltijdbijeenkomsten met als titel ‘Kerstfeest in je buurthuis’ komen onder meer tot stand dankzij de financiële steun, maar ook persoonlijke inzet van de Rotaryclubs in Haarlemmermeer.

Zie bijgaand overzicht met de locaties van de kerstmaaltijden, de data en het aanvangstijdstip:  Overzicht-kerstdiners-2018.pdf

Maatvast zet zich middels haar locaties in Haarlemmermeer in voor het versterken van de samenleving. Door de welkome hulp van de samenwerkende Rotaryclubs in Haarlemmermeer hebben 700 inwoners van Haarlemmermeer die een steuntje in de rug kunnen gebruiken straks een heerlijke en geheel verzorgde avond.

De gasten tijdens de kerstdiners worden gericht per Maatvast locatie door de beheerder uitgenodigd. Hiervoor wordt samengewerkt met de diverse partners uit de wijken en dorpen in Haarlemmermeer.

Santa Run

De samenwerkende Rotary Clubs zamelen het geld voor de kerstdiners in tijdens de SantaRun op vrijdag 21 december, 19.30 uur. De SantaRun wordt voor de vierde maal georganiseerd in Haarlemmermeer. De SantaRun is een gezelligheidsloop van 3 kilometer door het centrum van Hoofddorp georganiseerd door de vier samenwerkende Rotaryclubs in Haarlemmermeer. Dit jaar wordt een deel van de opbrengst dus wederom gebruikt om de kerstdiners voor mensen die een steuntje in de rug kunnen gebruiken, te organiseren. Zoveel mogelijk inwoners van Haarlemmermeer e.o. worden opgeroepen om deel te nemen aan de SantaRun en om als kerstkind, kerstman of- vrouw mee te lopen voor het goede doel. Nieuw dit jaar is dat deelnemers zich ook dicht bij huis kunnen inschrijven, namelijk in een van de locaties van Maatvast.

Meer informatie

Voor meer informatie over de kerstdiners neem contact op met Peter Schrauwen, bestuurssecretaris Maatvast via e-mail: peter.schrauwen@maatvast.nl of telefonisch via 023-8200663.

Voor meer informatie over de SantaRun zie de website www.haarlemmermeer.rotarysantarun.nl Ook is het mogelijk om de SantaRun te sponsoren. Hiervoor kunt u contact opnemen met de Rotary: Jan Ziel via 06-22393990 of met Dominique van den Boom via 06-52334168. Meer informatie treft u ook op de website: www.haarlemmermeer.rotarysantarun.nl/sponsoren/