Zangkoor De Boerderij

07 jul 10:00

Zingen is gezond, genieten en gezellig met elkaar. Kortom: goed voor je! Kom je ook meezingen in het Boerderijkoor? Zowel mannen als vrouwen zijn van harte welkom. Onder begeleiding van een dirigente en een pianiste zingt het koor zeer gevarieerd repertoire, zowel in het Nederlands als in andere talen. De zangprestaties en het enthousiasme resulteren in mooie optredens. Daarnaast is er uitwisseling met andere koren. Na afloop is er koffie voor eigen rekening. Zin om gezellig mee te zingen? Meer informatie en/of aanmelden via het Cursusbureau Maatvast. Via mail of telefonisch via 023 – 82 00 669 / 06 – 28 53 23 09. Het cursusbureau is telefonisch bereikbaar op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 09.00 – 12.00 uur.

Meer informatie of aanmelden via mail

Dag en tijd

• do10.00 – 11.30 uur