Wandelingen vanuit dorpshuis Badhoevedorp

17 nov 11:00

Wie van wandelen houdt, kan zich aansluiten bij het wandelinitiatief dat al weer enkele jaren geleden van start is gegaan vanuit dorpshuis Badhoevedorp en dat nog steeds bestaat. Nog elke week zijn er deelnemers die de sportieve schoenen aantrekken voor een wandeling. Er lopen begeleiders mee met de groepen die lopen tussen 11.00 en 12.00 uur. Elke groep heeft een eigen tempo, dus iedereen kan meelopen. De begeleiders zijn vrijwilligers van het dorpshuis Badhoevedorp. Deelname is gratis. Na afloop van de wandeling kunnen deelnemers voor € 1,00 in het dorpshuis een broodje of een kopje soep nemen. Wandel je graag en lijkt het je leuk om in je eigen tempo samen met mede wandelaars te genieten van de omgeving? Meld je dan zondag om 10.50 uur bij het dorpshuis Badhoevedorp aan de Snelliuslaan 35.

Dag en tijd

• zo11.00 – 12.00 uur