Kinder Activiteiten Dagen 2020

Door het Corona virus en het oorspronkelijke verbod op evenementen heeft Maatvast besloten dit jaar niet de gebruikelijke Kinder Activiteiten Weken (KAW) te organiseren. Maar in de maanden juli en augustus hoeven kinderen in Haarlemmermeer zich wat Maatvast betreft niet te vervelen. Maatvast organiseert dit jaar door de hele gemeente zogenoemde Kinderactiviteiten Dagen (KAD) voor kinderen vanaf 6 jaar.

Een gevarieerd aanbod, verspreid qua data en locaties zodat ieder kind mee kan doen en voor hem/haar een leuke activiteit kan vinden. Van levend Stratego tot een filmmiddag. Van een Fifa-toernooi op de Playstation tot wateractiviteiten. En nog veel meer sport, spel en creatieve activiteiten. Er is voor ieder kind iets leuks te doen.

Spelregels:
De Kinderactiviteiten Dagen zijn bedoeld voor kinderen vanaf 6 jaar. Om alles in goede banen te leiden vraagt de organisatie dan ook om geen jongere kinderen aan te melden. Daarbij het verzoek aan ouders om de kinderen tot aan de ingang van de locatie te brengen. Qua aanmelding wordt er verzocht om vooraf in te schrijven en te betalen bij de betreffende locatie van Maatvast.

Onderstaand de overzichten van de deelnemende locaties per regio met de data en overige informatie over onder meer de wijze van aanmelding/betaling of het opvragen van aanvullende informatie.

Kinderactiviteitendagen Badhoevedorp