Altijd in de buurt

Stichting Maatvast is met haar 24 sociaal culturele accommodaties in Haarlemmermeer altijd bij u in de buurt!

Onze locaties zijn de plek voor inwoners uit Haarlemmermeer om elkaar te ontmoeten en activiteiten te ondernemen.

In onze kwaliteit, activiteiten en klantvriendelijkheid zijn we één en hanteren we dezelfde hoge normen. Daarbinnen bestaat alle ruimte voor eigenheid en herkenbaarheid van onze individuele locaties.

De activiteiten bij iedere locatie van Maatvast worden afgestemd op de behoefte van de buurt, wijk of het dorp.

Wij helpen inwoners om de sociale samenhang in de buurten, wijken en dorpen waar onze locaties zijn gevestigd te versterken. Dit doen wij door initiatieven en activiteiten die worden georganiseerd door inwoners en vrijwilligers een plek te bieden in onze buurt- en dorpshuizen en jongerencentra en bij de uitvoering te ondersteunen.

Benieuwd naar onze locaties? Neem gerust een kijkje!