Organisatie

In 2013 is Stichting Maatvast opgericht. Maatvast heeft een directeur-bestuurder, Maarten Askamp.

De Raad van Toezicht houdt toezicht op het functioneren van de directeur-bestuurder, de financiële gang van zaken, het beleid en de algemene gang van zaken. De Raad van Toezicht bestaat statutair uit vijf leden.

Het personeel wordt vertegenwoordigd door de Ondernemingsraad en heeft als voorzitter Bert den Elzen.

In 2016 is een start gemaakt met het oprichten van programmaraden en gebruikersplatformen. Zij adviseren o.a. over de activiteiten en mogelijkheden op de sociaal culturele accommodaties van Maatvast zodat wij zo goed mogelijk in kunnen spelen op de behoefte van de inwoners uit Haarlemmermeer.

Maatvast beschikt over het Keurmerk Sociale Onderneming