Buurthuis Het Contact

Buurthuis Het Contact, het voormalige In Het Zomerpark, ligt midden in de wijk Getsewoud. U kunt bij ons terecht voor al uw vergaderingen en bijeenkomsten. Elke woensdagmiddag is er een knutselclub speciaal voor de kids en elke eerste vrijdag van de maand wordt een kinderdisco georganiseerd door het activiteitenteam Getsewoud.

Wij zijn op zoek naar buurtbewoners die het leuk vinden om nieuwe activiteiten op te zetten en te begeleiden. Bij interesse kunt u bellen of mailen met de beheerder, Petra Zwetsloot.

Buurthuis het Contact in Nieuw-Vennep heeft de beschikking over de volgende faciliteiten:

– Toegankelijk voor minder validen
– Beamer / flipover
– Barondersteuning

Ruimtes

Grote zaal: 150 m²
Vergader- / crea-ruimte: 35 m²
Vergader- / crea-ruimte 2: 60 m²

Contact Opnemen

U kunt telefonisch of per e-mail contact opnemen met de beheerder van de accommodatie. Even langsgaan is natuurlijk ook altijd mogelijk!

Beheerder:
Petra Zwetsloot